Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Astăzi te-am pierdut, dragostea vieții mele" O tânără a adus pe lume un băieţel la o săptămână după moartea tragică a soţului, în SUA

O tânără mamă a adus pe lume un băieţel la fix o săptămână după ce soţul i-a pierit într-un accident groaznic de muncă. Dornică să-l aibă alături cu orice preţ, femeia şi-a lipit o poză cu el pe pat, în sala de naşteri, în speranţa că o va veghea în cel mai important moment al lor ca părinţi. Durerea nu-i putea lua însă bucuria de a-i îndeplini celui pe care l-a iubit nespus cea mai mare dorinţă: de a deveni tată de băiat.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.11.2021, 17:59

Gabriel „Gabe” Alvarez sărise în sus de bucurie în momentul în care a aflat că soţia sa, Grace Sotolongo-Alvarez, rămăsese însărcinată cu un băiețel. Cu o săptămână înainte să-şi cunoască fiul, Gabriel a plecat însă la Ceruri, de unde-şi va privi şi proteja întreaga familie. Au rămas doar lacrimi pe pământ şi multă, multă durere. Trebuia să fie o zi plină de bucurie, dar tragedia le-a smuls orice zâmbe de pe chip. Doar micul bebeluş le mai aduce acum alinare şi speranţa că iubitul său tată îl va veghea de Sus.

O prietenă apropiată de familie, Liza Santana-Pineres, a povestit pentru Today despre momentul în care Gabriel a aflat că va deveni tată. „A fost absolut încântat!”, a mărturisit ea. Era deja un tată devotat fiicelor sale Gianna, de 9 ani şi Gracie, de 5 ani, dar se rugase îndelung pentru a avea şi el un fiu. „Gabe şi-a dorit cu adevărat să aibă parte de încă un copil. Întreaga familie era în extaz”, a adăugat Liza.

Soţia: „Astăzi am pierdut dragostea vieții mele"

Apoi a lovit tragedia. Gabe, în vârstă de 43 de ani, lucra în construcții în Miami, Florida, când un echipament a căzut deasupra lui și i-a luat viața. A murit pe 25 octombrie, cu doar șapte zile înainte ca Grace, 33 de ani, să nască.

Pe acelaşi subiect

„Astăzi te-am pierdut, dragostea vieții mele, el amor de vida. Soțul meu, iubitul meu, partenerul meu, cel mai bun prieten al meu, singura persoană cu care iubeam să mă cert și după care să râd, tatăl copiilor mei și bărbatul care m-a făcut să mă simt întreagă și în siguranță. Astăzi este cea mai groaznică zi din viața mea și pentru prima dată a trebuit să-i frâng inima fiicei mele de 5 ani și să o ajut să proceseze faptul că tata nu se va întoarce acasă astăzi. Astăzi, și inima fetei noastre mari a fost frântă și, deși nu am văzut-o încă, știu că este schimbată pentru totdeauna. Și ce să spun, fiul meu nu va ajunge niciodată să-și întâlnească tatăl care s-a rugat pentru el și pe care și l-a dorit atât de mult.

Gabriel, iubirea mea, mierea mea, viața mea, omul meu, totul meu, nu știu cum voi face asta singură, pentru că tu și eu, prin suișuri și coborâșuri, am fost întotdeauna uniţi. Indiferent de ce se întâmpla, reparam întotdeauna totul împreună, tu și eu. Și asta, nu putem rezolva. Știu că îmi vei da putere și știu că în acest moment, îl vei întâlni pe fiul nostru înainte ca el să-și facă marea intrare în lume. Te iubesc. Te voi iubi pentru totdeauna și mă voi asigura că copiii noștri te vor ţine minte mereu și știu toate visele și speranțele pe care le aveai pentru ei. Ai luat cu tine o bucată din inima și sufletul meu.

În acest moment, pentru cei care nu știu, tot ce pot spune este că era la serviciu și a avut un accident ciudat. Și vă rog să nu mă întrebați altceva. În prezent, mă concentrez să-mi termin ultima săptămână de sarcină, mă concentrez asupra fiicelor mele şi asupra familiei mele. Sunt peste măsură de recunoscătoare pentru toți cei care ne-au contactat deja. Vă rugăm să vă rugați pentru noi toți și pentru Gabriel”, scria soţia lui pe Facebook la scurt timp.

O durere inimaginabilă, o durere atât de grea încât cuvintele sunt prea mici pentru a o putea exprima. O întreagă familie a fost îngenunchiată la aflarea veştii şi nimeni n-a putut crede pe moment că o asemenea tragedie poate fi adevărată. Dar adevărul şi-a făcut, în cele din urmă, loc printre lacirmi. Şi realitatea avea să doară cu fiecare zi puţin mai mult. Venirea pe lume a bebeluşului a fost însă un moment de sclipire. Ca şi când tatăl, din Ceruri şi-a dorit să aducă un strop de linişte familiei şi să înlăture furtuna din sufletele lor. Naşterea a fost anunţată de aceasta într-o postare emoţionantă pe Facebook, scrisă ca o scrisoare către soţul ei:

Azi în urmă cu o săptămână, la 13:05, ți-ai dat ultima suflare iubirea mea. Astăzi, exact la 13:05, fiul nostru, #GabrielTomasAlvarez, a respirat pentru prima dată, a scris Grace. Întreaga zi a fost plină de semne că eşti aici, cu noi”

Venirea pe lume a bebeluşului, o rază de speranţă

Una dintre primele fețe pe care le-a văzut bebelușul a aparținut răposatului său tată. Grace a lipit o fotografie cu acesta în sala de naşteri, în care apărea inclusiv îmbrăcat în haine de spital. Îi făcuse poza anterior, când participase la naşterea fiicei lor, Gracie.

„Grace s-a asigurat că poza era atârnată la o înălțime potrivită încât să-l poată privi în timpul operaţiei de cezariană. Trebuia să-l poată vedea”, a povestit Liza. „A avut și verigheta lui cu ea. Ştia că asta o va menține calmă.”

La începutul acestei luni, tânăra a postat pe Facebook imagini cu micuţul Gabriel dormind liniştit într-un costumaş pe care scrie: „Regele Leu. Tata”. „Aceste fotografii trebuiau să fie atât de diferite”, a scris Grace pe Facebook, menţionând că soţul ei s-ar fi bucurat nespus să participe, îmbrăcat tematic în aceleaşi haine, alături de copilul lui.

Prietena ei de familie a mărturisit că Grace se străduieşte să rămână puternică pentru cei trei copii pe care îi are, în timp ce se pregăteşte pentru înmormântarea lui Gabe de sâmbătăâ: „Grace este devastată. Are inima zdrobită în mii de bucăţele”. Nu vrea să-i întristeze şi mai tare, dar durerea este atât de puternică încât îşi înghite cu greu lacrimile. L-ar jeli neîncetat şi L-ar ruga pe Dumnezeu să i-l aducă înapoi, de-ar şti măcar c-ar fi posibil.

O pagină de strângeri de fonduri a fost creată de cunoştinţe pentru a ajuta familia cu banii e înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Mapamond » "Astăzi te-am pierdut, dragostea vieții mele" O tânără a adus pe lume un băieţel la o săptămână după moartea tragică a soţului, în SUA