Antena Meniu Search
x

Foto "Cel mai mare coșmar". O tânără de 21 de ani, decapitată de soțul ei. Descoperirea macabră făcută de polițiștii din Texas

Autoritățile din Texas investighează moartea unei tinere de 21 de ani, după ce socrii acesteia au descoperit trupul neînsuflețit dezmembrat al femeii, în casa lor. Fiul lor, care era soțul victimei de trei luni, ar fi mărturisit că a ucis-o, în timpul unui interogatoriu la poliție, scrie Mirror.

de Redactia Observator

la 15.01.2023, 15:36

O tânără de 21 de ani, decapitată de soțul ei
O tânără de 21 de ani, decapitată de soțul ei - GoFundMe

Autoritățile au fost alertate cu privire la "o posibilă persoană decedată" miercuri, în jurul orei locale 16.18. Șeriful comitatului Waller, Troy Guidry a precizat ulterior că trupul unei femei în vârstă de 21 de ani a fost găsit într-o locuință situată în spatele unei case, relatează People.

Mai multe rapoarte au consemnat că aceasta fusese decapitată, iar victima a fost identificată drept Anggy Diaz de către apropiați și familie. A fost creată o campanie, pentru a strânge bani pentru serviciile funerare ale acesteia.

"Cel mai mare coșmar al unui părinte. Anggy Diaz, 21 de ani, fiica, sora, nepoata și o prietenă. Familia noastră este distrusă de pierderea unei vieți atât de tinere". Apropiații spun că tânăra a fost "lumina familiei și a comunității noastre. Întotdeauna cu un zâmbet și cu o personalitate veselă".

Mătușa femeii, Idis Diaz, a împărtășit pe Facebook mai multe mesaje pline de tristețe, în memoria nepoatei sale decedate. Printr-o postare a descris-o ca fiind "Total iubită de familia ei. Avea o energie incredibilă. Era o bucurie de a fi în viață".

Pe acelaşi subiect

Soțul i-a devenit călău

Anggy era originară din Nicaragua, America Centrală. Suspectul este Jared James Discus, în vârstă de 21 de ani. Victima și suspectul erau proaspăt căsătoriți. Amintind "scena macabră", Guidry a declarat, în timpul unei conferințe de presă că ofițerii au fost întâmpinați cu "o porțiune de corp, dezmembrată, și o locuință care era acoperită de sânge".

El a spus că suspectul era acasă când a sosit poliția și a fost arestat la fața locului. Guidry a declarat că tatăl lui Discus a fost cel care "a sunat imediat" la poliție după ce a văzut cadavrul lui Anggy. Se crede că arma ar fi fost un cuțit de bucătărie. Se pare că poliția mai fusese chemată la domiciliul celor doi înainte, pentru că femeia ar mai fi fost agresată. Acesta ar fi recunoscut fapta la secția de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Cel mai mare coșmar". O tânără de 21 de ani, decapitată de soțul ei. Descoperirea macabră făcută de polițiștii din Texas