Antena Meniu Search
x

Copil de 4 ani mort după ce s-a deschis focul asupra maşinii în care se afla, în Statele Unite ale Americii

Un copil de patru ani a murit în urma unui atac armat produs în Statele Unite ale Americii, pasagerii dintr-o altă maşină deschizând focul asupra maşinii în care se afla micuţul.

de Redactia Observator

la 23.08.2021, 19:06

Copil de 4 ani mort după ce s-a deschis focul asupra maşinii în care se afla, în Statele Unite ale Americii
Copil de 4 ani mort după ce s-a deschis focul asupra maşinii în care se afla, în Statele Unite ale Americii - WFLA-TV via Daily Mail
  • Tragedia s-a petrecut în Tampa.

Tragedia s-a petrecut în plin trafic, în Tampa. Copilul se afla într-un Infiniti Sedan, în momentul în care persoane necunoscute, dintr-o altă maşină, au deschis focul asupra autoturismului respectiv.

Conform Daily Mail, după ce s-a tras de mai multe ori asupra maşinii în care se afla copilul, autoturismul a lovit în plin un stâlp de iluminat. Copilul a fost transportat de urgenţă la spital, însă a murit câteva ore mai târziu, din cauza rănilor căpătate.

Nu au fost efectuate arestări în cazul din Statele Unite ale Americii

Poliţiştii au blocat traficul pe strada respectivă, timp de mai multe ore, şi au investigat zona ridicând mai multe probe. Pentru că o anchetă este în desfăşurare, oamenii legii încă nu au oferit multe detalii despre atac. Nu a fost dată publicităţii identitatea copilului, nici de ce gen era. De asemenea, nu au fost oferite detalii despre starea de sănătate a celorlalte persoane aflate în maşina în care se afla copilul. 

Totuşi, poliţiştii susţin că, cel mai probabil, atacul nu a fost unul la întâmplare. Deocamdată nu au fost efectuate arestări în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Copil de 4 ani mort după ce s-a deschis focul asupra maşinii în care se afla, în Statele Unite ale Americii