Antena Meniu Search
x

Video "Credeam că e farsă". Costumat în Moş Crăciun, un tânăr rus a căzut de la etajul 24 al unei clădiri, în fața soției și a copilului. Voia să le facă o surpriză

Surpriză transformată în tragedie, în Rusia. Un bărbat costumat în Moș Crăciun a murit în mod tragic, după ce a căzut de la etajul 24 al unui bloc. Bărbatul, care era un alpinist cu experiență, voia să le facă o surpriză copiilor care locuiau în acel bloc, inclusiv familiei lui. A căzut spre moarte în fața familiei sale care a privit șocată întregul incident.

de Redactia Observator

la 22.12.2023, 16:19

Costumat în Moş Crăciun, un tânăr rus a căzut de la etajul 24 al unei clădiri, în fața soției și a copilului
Costumat în Moş Crăciun, un tânăr rus a căzut de la etajul 24 al unei clădiri, în fața soției și a copilului - Telegram

Bărbatul, un alpinist cu experiență, intenționa să uimească copiii adunați în jurul unui pom de Crăciun coborând de pe clădirea înaltă. Dar surpriza s-a transformat într-o tragedie, când acesta a căzut de la etajul 24 al clădirii, potrivit Express. Nu se cunoaște încă motivul care a produs accidentul.

Alpinistul s-a prăbușit pe o structură acoperită cu zăpadă de la primul etaj al clădirii, ceea ce i-a ferit pe copii să vadă cadavrul. Soția și copilul bărbatului erau și ei prezenți și au privit înmărmuriți întregul incident.

Mulți dintre martori nu au înțeles ce s-a întâmplat

Pe acelaşi subiect

Nu toți cei care au văzut întregul incident au înțeles imediat ce s-a întâmplat la clădirea rezidențială din Chelyabinsk, un oraș din centrul-vestul Rusiei, aproape de Urali. În mod șocant, mulți au continuat să se distreze, pentru că nu au înțeles că totul a fost un final tragic pentru bărbat, și nu o cascadorie.

„Toată lumea se distra și nimeni nu putea să creadă că se va întâmpla asta. M-am gândit până în ultimul moment că este un fel de manechin, că este o farsă. Petrecerile au continuat. La început nu a existat nicio bănuială că aceasta este o tragedie”, a declarant un martor.

Firma care se ocupă de administrarea complexului rezidențial şi care a organizat evenimentul și-a cerut scuze pentru incident și l-a descris pe bărbat drept „specialist, cu experiență”.

„Sărbătoarea de astăzi s-a transformat într-o nenorocire monstruoasă. Vom face tot ce ne stă în putere pentru a ajuta poliția să înțeleagă motivele și să nu permitem niciodată să se mai întâmple acest lucru”. A fost, au mai spus ei, un „incident complet imprevizibil”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Credeam că e farsă". Costumat în Moş Crăciun, un tânăr rus a căzut de la etajul 24 al unei clădiri, în fața soției și a copilului. Voia să le facă o surpriză