Antena Meniu Search
x

Femeie descoperită fără viață într-o casă din UK, la două săptămâni după ce a fost văzută ultima dată. Un bărbat de 43 de ani, arestat

O femeie de 48 de ani a fost găsită fără viață într-o casă la două săptămâni după ce a fost văzută ultima dată. Un bărbat de 43 de ani a fost acuzat de uciderea ei, după ce acesta a fost arestat vineri.

de Redactia Observator

la 04.06.2023, 16:41

Femeie descoperită fără viață într-o casă din UK, la două săptămâni după ce a fost văzută ultima dată. Un bărbat de 43 de ani, arestat.
Femeie descoperită fără viață într-o casă din UK, la două săptămâni după ce a fost văzută ultima dată. Un bărbat de 43 de ani, arestat. - South Yorkshire Police

Emily Sanderson, în vârstă de 48 de ani, a fost găsită moartă, cu răni grave în zona caopului, într-o casă din Hillsborough, Sheffield, marți. Polițiștii au acuzat acum un bărbat, de 43 de ani, care ar fi responsabil de moartea ei și a fost arestat vineri. Un alt suspect este o femeie de 40 de ani, care a fost de asemenea arestată, pentru că ar fi asistat la moartea ei, relatează The Sun.

Femeia, găsită la zeci de zile după ce a fost dată dispărută

Emily a fost raportată dispărută polițiștilor pe 25 mai, după ce nu a ma fost văzută de zile bune. Corpul ei a fost găsit, în mod tragic, la începutul acestei săptămâni. O autopsie a arătat că femeia a murit din cauza unor răni grave suferite la cap. 

Proprietatea în care a fost găsit cadavrul lui Emily a fost supusă unei examinări medico-legale minuțioase și extinse. Acest lucru este necesar pentru a aduna cât mai multe dovezi posibil pentru a ne ajuta să înțelegem exact ce s-a întâmplat”, a declarat inspectorul șef-detective Andrea Bowell. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Femeie descoperită fără viață într-o casă din UK, la două săptămâni după ce a fost văzută ultima dată. Un bărbat de 43 de ani, arestat