Antena Meniu Search
x

O femeie din UK a primit o scrisoare prin poştă după 27 de ani de când fusese trimisă. Ce conţinea plicul

O femeie din Marea Britanie a primit o scrisoare la mai bine de 27 de ani de când fusese trimisă prin poştă. Nimeni nu ştie unde a fost pierdut plicul în toţi aceşti ani.

de Redactia Observator

la 05.04.2024, 16:37

O femeie din UK a primit o scrisoare prin poştă după 27 de ani de când fusese trimisă. Ce conţinea plicul
O femeie din UK a primit o scrisoare prin poştă după 27 de ani de când fusese trimisă. Ce conţinea plicul

Femeia, acum în vârstă de 60 de ani, a primit în sfârșit cardul după povestea publicată pe BBC Look North.

Scrisoarea fusese trimisă de mama fostei sale iubite în urmă cu 27 de ani

În ciuda întârzierii, Royal Mail a spus că "face tot posibilul" pentru a livra toate scrisorile. Nu este clar unde a fost scrisoarea în toţi aceşti ani. A fost livrată la adresa anterioară a femeii în martie.

Scrisoarea a fost trimisă după ce doamna Alphie s-a despărțit de partenera ei de atunci, Mandy. Mama lui Mandy, Eileen, trimisese scrisoarea pentru a-și exprima tristețea în legătură cu despărțirea, în speranța că cele două tinere vor rămâne prietene. Doamna Meleyal a spus că este „uimitor” că aceasta a supraviețuit atât de mult timp și nici nu avea idee că există.

Pe acelaşi subiect

"La început am crezut că este o glumă, dar când am primit scrisoarea am fost emoționată. Sunt atât de fericită că am primit-o."

Jackie Hill, actualul rezident al casei unde a ajuns scrisoarea, a spus că a fost „șocată” când a primit plicul.

"Nu mi-am dat seama că avea ștampila poștei din 1997 până când cineva mi-a subliniat asta, așa că am fost șocată", a spus ea.

Un purtător de cuvânt al Royal Mail a spus că probabil că cineva l-a reintrodus în sistemul poștal, mai degrabă decât să fi fost pierdut.

"Odată ce un articol este în sistemul poștal, acesta va fi livrat la adresa din scrisoare."

După aproape trei decenii, Alphie a dezvăluit că este încă în contact cu Mandy și se întâlnește cu ea cel puțin o dată pe an, așa că "totul din scrisoare s-a adeverit".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » O femeie din UK a primit o scrisoare prin poştă după 27 de ani de când fusese trimisă. Ce conţinea plicul