Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fetiță de 6 ani a murit după ce a fost mușcată de un şarpe veninos, pe vasul de toaletă, în Arabia Saudită. ”A fost dorința lui Allah”

O fetiță de șase ani a murit după ce a fost mușcată de un șarpe veninos care se strecurase în baia din casa familiei din orașul Abha din regiunea sud-vest a Arabiei Saudite.

de Ana Maria Ghiarasim

la 05.10.2021 , 18:50

Tamara Abdul Rahman a murit după ce a fost mușcată de un şarpe veninos, pe vasul de toaletă,
O fetiță de 6 ani a murit după ce a fost mușcată de un şarpe veninos, pe vasul de toaletă, în Arabia Saudită. ”Asta a fost dorința lui Allah” - mirror.co.uk

Tatăl copilei le-a spus medicilor că fetița nu a sesizat șarpele atunci când s-a așezat pe vasul de toaletă ”pentru că nu era ceva de așteptat să se întâmple”. Tamara Abdul Rahman a fost dusă la spitalul central Asir, unde starea sa s-a înrăutățit rapid și ulterior a fost mutată la secția de terapie intensivă, unde a murit la scurt timp după aceea.

Fetița de șase ani a fost atacată de viperă în baia familiei

Într-o declarație acordată presei, tatăl Tamarei a spus că fetița lui de șase ani era tare încântată să se întoarcă la școală, după înlăturarea restricțiilor anti-Covid.

Articolul continuă după reclamă

”A fost tare fericită să revină la școală Dar, ce mai e acum de spus. Asta a fost dorința lui Allah. Șarpele pândea în baia casei noastre pentru fiica mea și, având în vedere vârsta ei, nu a observat că se afla ceva în toaletă până când nu a fost mușcată. Nu ne-am așteptat niciodată să vedem astfel de vietăți la toaletă, mai ales că trăim în orașul Abha”, a spus el.

Pe acelaşi subiect

Fetița a fost dusă la spital, unde a fost internată și a primit îngrijiri, însă soarta nu a fost de partea ei. ”Cred în Allah și sunt mulțumit de toate. El ne scrie soarta”, a mai spus bărbatul.

Mușcătura unei vipere veninoase poate duce la moarte în câteva ore

Există mulți șerpi în regiunile deșertice și montane din Arabia Saudită, atât veninoși, cât și non-veninoși.

Șerpii veninoși ai țării sunt, în mare parte, vipere. Viperele pot fi identificate datorită capetelor lor în formă de diamant.

Între timp, în Marea Britanie, un tată a orbit după ce a fost mușcat de două ori de unul dintre cei mai mortali șerpi din lume: o cobra regală negru. Medicii i-au spus bărbatului de 50 de ani că este incredibil de norocos că a supraviețuit.

Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » O fetiță de 6 ani a murit după ce a fost mușcată de un şarpe veninos, pe vasul de toaletă, în Arabia Saudită. ”A fost dorința lui Allah”