Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mamă și copiii ei de 1, 5 și 9 ani, morți în casa cuprinsă de flăcări din UK. O mână criminală ar sta în spatele tragedie: "Încă încercăm să înțelegem"

Sfârșit tragic pentru o familie din UK. O mamă și cei trei copii ai săi au murit într-un incendiu care le-a cuprins casa. Tânăra de 29 de ani și micuții nu au avut nicio șansă de scăpare. În mod șocant, polițiștii cred că la baza tragediei ar fi o mână criminală și au arestat un bărbat, suspect că ar fi cauzat moartea celor patru. 

de Redactia Observator

la 23.08.2024 , 10:11

O mamă și copii ei de 1, 5 și 9 ani, morți în casa cuprinsă de flăcări din UK. O mână criminală ar sta în spatele tragedie
O mamă și copii ei de 1, 5 și 9 ani, morți în casa cuprinsă de flăcări din UK. O mână criminală ar sta în spatele tragedie - Facebook /Profimedia

Bryonie Gawith, 29 de ani, Denisty-mai Birtle, nouă ani, Oscar Birtle, cinci ani și Aubree Birtle, în vârstă de un an, au murit în incendiul din Bradford, West Yorkshire, potrivit The Sun.

„Din cauza speculațiilor online în jurul incendiului, o să investigăm unele dintre zvonuri. Un bărbat de 39 de ani a fost arestat la fața locului, fiind suspectat de crimă. Acest bărbat este fostul partener al unei femei care venise în vizită la familie”, spune poliția.

A murit în casa cuprinsă de flăcări, alături de copiii ei 

Articolul continuă după reclamă

Jonathan, tatăl copiilor, spune că este distrus și de-a dreptul tulburat de cele întâmplate. Polițiștii spun că focul a fost aprins intenționat și investighează cazul.

„Bryonie a noastră a fost viața și sufletul petrecerii, iubea muzica, să cânte și să danseze, va cânta și dansa mereu cu Denisty, Oscar și Aubree. A fost întotdeauna o femeie cu adevărat fericită, veselă, plină de viață, care era iubită de toată lumea, copiii ei erau totul pentru ea, toată viața ei. Încă încercăm să înțelegem ce s-a întâmplat cu frumoasa noastră familie. Niciun cuvânt nu poate descrie cum ne simțim și nici un cuvânt nu ar putea compensa pierderea profundă cu care ne confruntăm acum”, a spus familia celor patru. 

"Bryonie și cu mine am fost împreună de mult timp și am avut o viață bună împreună. Era o femeie frumoasă și o mamă iubitoare pentru Oscar, Aubree și Denisty. I-am iubit din toată inima și dacă aș avea ocazia, le-aș lua locul într-o clipă. Nu îmi pot imagina viața fără ei”, a spus Jonathan, tatăl copiilor și fostul foț al femeii. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Mapamond » O mamă și copiii ei de 1, 5 și 9 ani, morți în casa cuprinsă de flăcări din UK. O mână criminală ar sta în spatele tragedie: "Încă încercăm să înțelegem"