Antena Meniu Search
x

Soț și soție, uciși cu bestialitate în casa lor din UK. Au lăsat în urmă 4 copilași: "V-ați iubit atât de mult. Ați fost cei mai uimitori părinți"

Sfâșietor! Doi soți, părinți a patru copii, au fost găsiți morți în casa lor din Anglia. Cei doi ar fi fost uciși cu sânge rece de un bărbat de 64 de ani, care a fost deja arestat. Suspectul a lăsat acum patru copii fără părinți. Familia este de-a dreptul devastată. 

de Redactia Observator

la 12.06.2023, 11:11

Soț și soție, uciși cu bestialitate în casa lor din UK. Au lăsat în urmă 4 copilași
Soț și soție, uciși cu bestialitate în casa lor din UK. Au lăsat în urmă 4 copilași - Facebook

Josh Bashford, 33 de ani, și soția sa Chloe, 30 de ani, au fost găsiți fără viață într-o proprietate din Lewes Road, Newhaven, East Sussex, vineri, în jurul orei 19.00. Derek Martin, cunoscut și sub numele de Derek Glenn, în vârstă de 64 de ani, a fost arestat preventiv și este suspect pentru uciderea celor doi. Cei doi, care aveau împreună doi băieți și două fete, era cunoscuți ca fiind „cei mai minunați părinți”, potrivit TheSun.

Familia, distrusă de durere

Frumoșii mei. Cuvintele nu pot explica durerea pe care o simțim noi acum. Niciodată nu am crezut că vom experimenta o astfel de durere și inima noastră este frântă. V-ați iubit atât de mult încât a fost uimitor să văd cum arată dragostea adevărată. Ați fost cei mai uimitori părinți ai patru copii frumoși, inteligenți și iubitori. Vom face cu toții totul pentru a ne asigura că sunt susținuți, iubiți și îngrijiți. Toți vă iubim atât de mult, pentru totdeauna și o să fiți mereu în inimile noastre”, a declarat Georgie Last, nepoata celor doi. 

Frații femeii, Steven și Simon Glenn, au și-au strigat și ei durerea. 

Nu sunt sigur cum să procesăm această durere și sentimentul de gol din inimile noastre, dar deocamdată trebuie să ne luăm rămas bun de la surioara noastră mică și de la soțul ei. Luați cu cruzime de lângă noi mult prea tineri, lăsând în urmă 4 copii frumoși”, a declarat  Steven. 

Suspectul urmează să apară luni în fața Curții de Magistrați din Brighton. El era cunoscut pentru comportamentul agresiv, însă deocamdată nu sunt cunoscute cauzele care au dus la acest incident șocant. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Soț și soție, uciși cu bestialitate în casa lor din UK. Au lăsat în urmă 4 copilași: "V-ați iubit atât de mult. Ați fost cei mai uimitori părinți"