Antena Meniu Search
x

Foto Talentul bizar cu care s-a trezit din comă un englez. I-a schimbat complet viaţa: "Medicii spun că sunt un miracol"

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a stat în comă timp de o lună, după ce s-a îmbolnăvit de meningită bacteriană şi tuberculoză cerebrală. Moe Hunter, fost angajat al lanţului de restaurante fast-food Burger King, i-a uimit însă pe medici după ce s-a trezit. Englezul din Birmingham a descoperit că deţine noi capacităţi şi talente care i-au schimbat complet viaţa.

de Redactia Observator

la 04.11.2022, 16:13

Cazul bizar al unui bărbat de 38 de ani din Marea Britanie i-a lăsat pe medici cu mai multe întrebări decât răspunsuri. Moe Hunter a stat mai bine de o lună în comă, iar inima lui a încetat să mai bată pentru scurt timp, după ce a fost diagnosticat cu o formă rară de meningită bacteriană şi tuberculoză cerebrală. S-a trezit după operaţia pe creier fără nicio amintire, dar după puţin timp i-a surprins pe toţi cunoscuţii săi cu noile sale abilităţi. Bărbatul spune că nu avea astfel de talente înainte să se îmbolnăvească.

Talentul miraculos cu care s-a trezit din comă

În trecut angajat al lanţului de restaurante Burger King, Moe Hunter a devenit acum tâmplar profesionist și creator de modele. Bărbatul dă dovadă de un talent inexplicabil la desen, pictură şi construcţie de modele, deşi la şcoală era "praf" la Arte. Potrivit Daily Mail, acesta şi-a folosit "harul" descoperit după ce s-a trezit din comă pentru a-şi schimba cariera. Pe lângă atelierul propriu de tâmplărie, construieşte şi replici în mărime naturală ale unor obiecte din lumea filmului.

Englezul, care este căsătorit şi are un copil, a vândut deja o parte din creaţiile sale artistice şi a fost expozant la evenimentele Comic-Con din ţară. A apărut şi la televizor, unde şi-a spus povestea incredibilă. Medicii nu i-au putut oferi o explicaţie pentru schimbarea bruscă. Neurologul său i-a recomandat să nu-şi facă griji: "Pur şi simplu bucură-te de asta!"

"Nu eram deloc un om creativ, ba chiar cei din jur râdeau de desenele mele. Eram mai degrabă interesat să ies afară, de fotbal şi jocurile pe computer. Unii membri ai familiei nu mă cred nici până azi, sunt complet şocaţi", spune Moe Hunter. "Este o nebunie, dar când am vorbit cu neurologul mi-a zis să mă bucur de acest dar şi că sunt extrem de multe lucruri pe care nu le ştim încă despre capacităile minţii umane. Când mă uit la ce am fost capabil să fac îmi spun că e imposibil. Nu am idee cum s-a întâmplat. Medicii mi-au spus că sunt un miracol după ce m-am recuperat atât de repede. Când le-am arătat ce pot să fac acum, au rămas uimiţi", a adăugat el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Talentul bizar cu care s-a trezit din comă un englez. I-a schimbat complet viaţa: "Medicii spun că sunt un miracol"