Antena Meniu Search
x

Adrian Oianu, manifest prin moda

Au trecut 20 de ani de la prima prezentare de moda. S-a reinventat si a creat un nou concept de design inspirat din portul popular romanesc. Designerul Adrian Oianu s-a intors in Romania dupa o experienta in SUA si a ales sa isi impartaseasca secretele in cadrul Intalnirilor Creative.

Vezi și

Adrian Oianu este singurul designer vestimentar autentic din Romania.A trait visul american timp de sapte ani , a muncit si a studiat alaturi de oameni remarcabili si l-a cunoscut pe Al Pacino.

“Am cazut intr-o lume care este mult inaintea noastra din toate punctele de vedere, dezvoltata social,economic si din punct de vedere al civilizatiei si al spiritului civic sunt mult inaintea noastra. Am lucrat foarte mult in domeniul meu, am fost la scoala la inceput. Am intalnit o gramada de personalitati din domeniul meu, am intalnit actori. L-am intalnit pe Al Pacino in lift”, a povestit Adrian Oianu.

Este pasionat de ceea ce face, iar unicitatea este cuvantul care predomina in creatiile sale. Demersul sau creativ este complet, coerent articulat, matur, clar. Mesajul sau are viziune si misiune. Si, mai ales, oriunde ai vedea purtata o rochie "Oianu" o recunosti imediat

“Simt asa, ca am contribuit si eu la aceasta redescoperire si revigorare a spiritului traditional si uite ce populara a devenit, din nou, ia si cred ca am contribuit si eu putin la asta in ultimii sapte ani”, a declarat designerul.

Ia romaneasca este unul din produsele spectaculoase cu care iti poti innobila garderoba. Lucrate manual, cu broderii deosebite in diferite culori, cu ore si zile intregi de munca in spate, iile sunt astazi sursa de inspiratie pentru diferite stiluri vestimentare.  Adrian Oianu este omul care a stiu sa reinvie traditia si portul popular roamnesc

Trustul Intact organizeaza lunar intalnirile creative. Personalitati, din diverse domenii, impartasesc relaxat din experienta lor profesionala si de viata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri Mondene » Adrian Oianu, manifest prin moda