Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Adriana Bahmuteanu ii cere lui Silviu Prigoana pachetul majoritar al actiunilor la un post tv pe care l-a mai condus in trecut

Declaratiile de dragoste nu tin de foame pentru Adriana Bahmuteanu. L-a dus pe Prigoana la notar pentru ca vrea casa si masina. Pentru copii, Bahmu cere pachetul majoritar al actiunilor la un post TV pe care l-a mai condus in trecut.

de Redactia Observator

la 01.03.2013 , 20:08

A negociat, in schimb, un pret al impacari. I-a cerut fostului sot 51 la suta din actiunile postului de televiziune pe care Adriana Bahmuteanu l-a mai condus in trecut. O casa, un cont in banca pe numele copiilor si o masina. O masina de 25.000 de euro pe care Silviu Prigoana i-a parcat-o deja in poarta.

“Astept sa vad daca intr-adevar nu este doar un test-drive, ci este un cadou facut copiilor lui”, spune Adriana Bahmuteanu.

Vezi și

Copii pe care Prigoana ii vrea cat mai repede inapoi in vila. Pe ei, dar si pe mama lor, pentru care a incercat toate tehnicile de cucerire, in ultima vreme.

Ar fi trecut de la declaratii inflacarate de dragoste, pana la un ultimatum. Ori vine acasa acum, ori niciodata. Iar ziua de gratie ar fi astazi.

Adriana se lasa greu, dar n-ar fi o surpriza sa apara cu tot cu bagaje, in vila in care a locuit in ultimii opt ani. Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana sunt campionii divorturilor. Acum, si ai impacarilor. A cata ar, fi nici ei nu mai stiu numarul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri Mondene » Adriana Bahmuteanu ii cere lui Silviu Prigoana pachetul majoritar al actiunilor la un post tv pe care l-a mai condus in trecut