Antena Meniu Search
x

Alexandra Stan acuza probleme de sanatate, dupa ce fost batuta

Alexandra Stan nu mai aude si nu mai vede bine, dupa ce a fost batuta crunt de Marcel Prodan. Cel putin cateva luni, artista nu mai poate urca pe scena si nu mai poate canta.

Vezi și

Tot Marcel Prodan, agentul care a facut-o stea mondiala si care i-a fost iubit, ii poate distruge cariera Alexandrei. Ca sa mai poata interpreta hiturile care au facut-o vedeta internationala, Alexandra trebuie sa se inteleaga cu cel pe care l-a reclamat pentru santaj. Nu inca si pentru vatamare corporala.

Nu mai vede bine cu ochiul drept, dupa loviturile primite de la fostul impresar si iubit. I-a fost afectat nervul optic. Si nici nu mai aude bine cu urechea drapta.

Problemele de sanatate i-ar putea afecta si cariera. In viitor. Deocamdata, pierde bani. I-au fost anulate concertele.

De la bani ar fi pornit scandalul. Bani pe care Alexandra i-ar fi cerut de la impresarul bataus - partea ei. In schimb, a primit o corectie cu pumnii. Mai intai in studioul de inregistrari. Si-apoi, in masina.

Mai-marii casei de discuri ar vrea acum ca avocatul artistei si cel al lui Marcel Prodan sa se inteleaga, pentru ca ea sa-si poata canta in continuare melodiile.

Fara acordul celor doi impresari, carora le-a cedat toate drepturile asupra pieselor, nu-si poate canta e scena repertoriul.

Impresaul bataus, Marcel Prodan, e cercetat pentru santaj, iar aparatorii vedetei au cerut si un ordin de restrictie. Insa nici pana acum, Alexandra nu s-a decis sa faca o plangere si pentru vatamare corporala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri Mondene » Alexandra Stan acuza probleme de sanatate, dupa ce fost batuta