Antena Meniu Search
x

Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, detalii din culisele "Te cunosc de undeva". Band live, muzică bună și distracție!

Mai sunt două zile până la marea premieră a noului sezon "Te cunosc de undeva"! Show-ul începe sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, iar noi am stat de vorbă cu Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, gazdele emisiunii, pentru a afla detalii din culise!

de Redactia Observator

la 10.09.2020, 13:32

Vezi și
  • Show-ul va fi difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1
  • "Te cunosc de undeva" a ajuns la cel de-al 15 sezon

Sâmbătă seara, echipa "Te cunosc de undeva" vă dă întâlnire, la Antena 1, cu noi provocări și transformări fabuloase. Cei 11 concurenți sunt deja pregătiți să facă spectacol, mai ales că va fi un sezon al premierelor, în care band-ul The Colours va acompania concurenții în regim live!

Întrebați care sunt cele trei ingrediente care au adus "Te cunosc de undeva" la sezonul cu numărul 15, prezentatorii au fost sinceri. "Alina Pușcaș, Cosmin Seleși, rating!", a spus Seleși, mai în glumă, mai în serios. 

"În această emisiune puteți vedea și cunoște vedete în alte forme, ce pot să facă ei din voce, din actorie, le descoperim și alte valențe, cred că asta e atracția acestui show. Mai mult, nu e niciun concurs, lumea se simte bine și cred că transmitem multă bună dispoziție. Un prieten mi-a spus că e singura emisiune de divertisment curat", ne-a povestit Seleși.

"Muncesc foarte mult atunci când se implică în fiecare moment și de asta le e și teamă să se prezinte în fața voastră în altă formă, dar o fac până la urmă", a completat Alina Pușcaș.

Iar la "Te cunosc de undeva" distracția se îmbină cu ajutorul: "Vreau să spun că noi am donat până acum vreo 200 și ceva de mii de euro în toți acești și am ajutat tot felul de familii nevoiașe, am ajutat foarte mulți oameni cu ajutorul vedetelor".

Cât despre concurenți, în cel de-al 15-lea sezon al transformărilor, Monica Anghel revine pe scenă, de data aceasta alături de bunul său prieten, Marcel Pavel, Romică Ţociu va face echipă cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu, iar Cătălina Grama Jojo, Adda, Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo.

Citește și:

    Mihai Bendeac a devenit părinte spiritual pentru copilul unui concurent de la iUmor

    Ți-a plăcut acest articol?

    Like
    Întrebarea zilei

    V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

    Observator » Stiri Mondene » Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, detalii din culisele "Te cunosc de undeva". Band live, muzică bună și distracție!