Antena Meniu Search
x

Video Anamaria şi Tudor Ionescu, între carieră și viața de familie. Ce surpriză mai pregătesc Yoneştii

Anamaria și Tudor Ionescu sau cum sunt cunoscuţi mai nou în mediul online, Yoneştii au venit în platoul Observator ca să ne povestească despre planurile de viitor pe care le au. Cei doi au un canal de YouTube, iar videoclipurile lor au mii de vitualizări.

de Redactia Observator

la 16.03.2021, 15:00

Vezi și
  • Cei doi sunt împreună de 16 ani şi au fetiţă pe nume Ilinca
  • Anamaria şi Tudor au un canal de Youtube

Cei doi sunt împreună de peste 16 ani şi putem spune că se potrivesc întocmai ca piesele unui puzzle. Alături de Ilinca, fiica lor, par cea mai fericită familie şi oamenii pot vedea asta cu uşurinţă în vlogurile lor de pe Youtube. 

"Suntem din ce în ce mai bine şi cu proiectele noastre de viitor. Noi sperăm ca anul acesta să fie din ce în ce mai bun.", spune Anamaria. 

Tudor nu mai mânăncă carne de mai bine de 1 an şi a slăbit mai multe kilograme

"N-aş fi zis niciodată că o să renunţ la carne. Dar în rest le mănânc pe toate. 2020 a venit cu o schimbare foarte importantă pentru fiecare. A venit cu un trend, cel rău, dar şi ăla bun. Şi acum, fiecare dintre noi a prins măcar un vagon din trenul bun. Probabil şi din cauza programului de acum am reuşit. Am plecat de la 104 şi acum am 71 de kilograme.", spune Tudor. 

În ceea ce o priveşte pe Ilinca, fiica celor doi, aceasta creşte pe zi ce trece tot mai mult. 

"Creşte, este super energică. Noi ne-am dorit foarte mult să avem un copil care să semene cu noi doi şi acum îl avem. Iar din aprilie ar trebui să înceapă şi ea grădiniţa. Este momentul să meargă şi ea, să socializeze."

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Anamaria şi Tudor Ionescu, între carieră și viața de familie. Ce surpriză mai pregătesc Yoneştii