Antena Meniu Search
x

Anca Lungu a lansat 'Supereroii din farfurie', o carte despre preparate şi ingrediente pe care copiii învaţă să le iubească!

Gătitul poate fi şi sănătos şi distractiv, atât pentru părinţi, cât şi pentru copii. O spune şi o dovedeşte Anca Lungu, cu volumul "Supereroii din farfurie".

Vezi și

Gătitul poate fi şi sănătos şi distractiv, atât pentru părinţi, cât şi pentru copii. O spune şi o dovedeşte Anca Lungu, care a lansat volumul "Supereroii din farfurie". Cartea conţine poveşti amuzante şi atrăgătoare despre preparate şi ingrediente, în special despre cele sănătoase, dar pe care copiii le urăsc.

Anca Lungu a avut treabă multă, dar plăcută tare! A dat zeci de autografe, mai ales celor mai mici fani prezenţi la lansare. Şi nu doar autografe, ci şi o întreagă colecţie de sfaturi despre cum se pot juca şi mânca sănătos.

Anca Lungu, autor volumul:

Avem nevoie de educaţie nutriţională, care da, trebuie să înceapă încă din şcoală, dar mai devreme decât în şcoală se întâmplă în familie.

Volumul este mană cerească mai ales pentru părinţii care nu mai ştiu ce să facă atunci când copiii lor fac mofturi la masă. 

Andreea Berecleanu, prezentator Observator:

Este extrem de atrăgătoare, şi coperta şi în interior, chiar şi pentru copii şi cel mai important este că dincolo de aceste poveşti, pentru că fiecare mâncare are o poveste şi fiecare legumă are o poveste, se leagă poveştile dintre părinţi şi copii.

Ruxandra Pleşa, medic nutriţionist:

Copiii trebuie să se joace şi dacă exploatăm această dorinţă şi nevoie a lor, obţinem cele mai bune rezultate, inclusiv în nutriţie.

Mihaela Călin, prezentator Observator:

Primul lucru pe care-l învaţă un copil e să mănânce, hai să-l învăţăm să mănânce corect! Trăim într-o lume cu foarte multe tentaţii culinare, cu foarte multe chimicale, mâncăm lucruri care nu sunt mâncare!

Pe scurt, cartea îi convinge pe copii să mănânce felurile de care până acum au fugit. Dar nu doar atât!

Anca Lungu, autor volumul:

Aş putea spune că e o capcană, dar o capcană în sensul bun al cuvântului, e o capcană pentru a petrece mai mult timp în familie, e o capcană pentru a crea amintiri şi o capcană, în acelaşi timp, pentru că îi ajută pe cei mici să se dezvolte din foarte multe puncte de vedere.

Octavia Geamănu, prezentator Observator

Pizza inteligentă cu fasole verde şi făină integrală! Păi asta-i o reţetă inteligentă pentru orice părinte, nu doar pentru copil!

Campania Observator "Greu în România" a arătat că unul din doi copii români are probleme cu greutatea. Cartea "Supereroii din farfurie" arată că dincolo de autorităţi, părinţii ar trebui să fie primii care iau măsuri ca asta să nu se mai întâmple. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Anca Lungu a lansat 'Supereroii din farfurie', o carte despre preparate şi ingrediente pe care copiii învaţă să le iubească!