Antena Meniu Search
x

Momente delicate pentru Andreea Bălan! Ar putea fi operată din cauza unui hematom

Andreea Bălan trece din nou prin momente delicate şi riscă să sufere o nouă operaţie din cauza unui hematom care îi dă mari bătăi de cap.

de Redactia Observator

la 22.03.2019, 15:10

Vezi și

Andreea Bălan trece din nou prin momente delicate şi riscă să sufere o nouă operaţie din cauza unui hematom care îi dă mari bătăi de cap.

După cum se ştie, Andreea Bălan a ajuns din nou la spital şi este, în continuare, internată, pentru a treia oară în doar câteva săptămâni.

Un hematom a adus-o iarăşi pe mâinile medicilor, care trebuie să decidă ce urmează. Aseară, la XtraNightShow, cântăreaţa a intrat în direct prin telefon, chiar din salonul clinicii private din Capitală, unde este internată. Şi a dezvăluit ce variante iau în calcul doctorii.

În plus, a ţinut să le liniştească şi pe mamele care urmează să facă o operaţie de cezariană, pentru că problemele ei de sănătate de acum reprezintă un caz extrem de rar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Operaţiile de acest gen sunt scurte, durează 20-30 de minute, iar mâine sau poimâine vor decide ce se va face pentru că sunt două variante luat în calcul.

Problemele Andreei au început din noaptea de vineri spre sâmbătă, când a descoperit că sângerează puternic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Momente delicate pentru Andreea Bălan! Ar putea fi operată din cauza unui hematom