Antena Meniu Search
x

Angelina Jolie și-a dus copiii să vadă filmul The Nun, care a fost turnat în România

Un film horror pune România pe harta celor mai misterioase locuri din lume. Actori de la Hollywood au filmat integral la noi cea mai aşteptată peliculă a anului. "The Nun - Călugăriţa: Misterul de la mănăstire".

Vezi și

Un film horror pune România pe harta celor mai misterioase locuri din lume. Actori de la Hollywood au filmat integral la noi cea mai aşteptată peliculă a anului. "The Nun - Călugăriţa: Misterul de la mănăstire". Abia lansat, filmul stârneşte controverse în lumea întreagă. Iar la premiera din Los Angeles au fost şi apariţii surpriză. Angelina Jolie a stârnit valuri când şi-a dus copiii să vadă scenele înfricoşătoare.

Povestea începe cu o tânără călugăriță care se sinucide în condiții ciudate. Vaticanul decide să cerceteze ce s-a întâmplat, iar investigaţia scoate la iveală că în mănăstirea din România există o forță malefică.

Şase actriţe de la noi joacă în "The Nun: Călugăriţa de la Mănăstire". Filmul a fost filmat în întregime în ţara noastră, la Castelul Corvinilor din Hunedoara, La Palatul Mogoşoaia şi în interiorul Casei Poporului. Iar cel mai aşteptat film horror al anului naşte controverse în toată lumea.

Angelina Jolie şi-a făcut apariţia la premieră alături de patru dintre copiii săi: Shiloh în vârstă de 12ani, Zahara de 13 ani şi gemenii Vivienne şi Knox de numai 10 ani. Imediat pe internet au apărut voci care critică decizia actriţei de a duce minorii la un astfel de film.

Regizorul povesteşte că ar fi trăit un moment misterios.

”Stăteam acolo, în întuneric, cu cei doi bărbaţi în spate şi, în final, am reuşit să filmăm secvenţa perfectă. Eram entuziasmat şi am zis "minunat". M-am ridicat şi am întrebat " aţi văzut asta?" Şi când m-am întors, nu era nimeni în încăpere”, spune regizorul Corrin Hardy.

În distribuţie se află şi românca Ingrid Bişu, cunoscută pentru rolul ei din filmul "Toni Erdmann", nominalizat la Premiile Oscar în 2017.

Joc rolul surorii Oana, o măicuţă de la mânăstirea Sfânta Carta. Ea este o fată foarte tăcută şi timidă, care probabil că nu a luat atitudine în nici o situaţie.

În ziua lansării, horror-ul gothic semnat de Corin Hardy a obţinut peste 22 de milioane de dolari în box-office-ul american.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Angelina Jolie și-a dus copiii să vadă filmul The Nun, care a fost turnat în România