Antena Meniu Search
x

Angelina Jolie, noi dezvăluiri după divorţul de Brad Pitt: "Cred că este foarte important să plângi în duş"

Angelina Jolie a făcut dezvăluiri despre relaţia cu Brad Pitt după despărţire, precum şi despre viaţa ca mamă singură pentru cei şase copiii ai ei, în cadrul unui interviu recent acordat revistei Vanity Fair, informează The Hollywood Reporter.

Angelina Jolie a făcut dezvăluiri despre relaţia cu Brad Pitt după despărţire, precum şi despre viaţa ca mamă singură pentru cei şase copiii ai ei, în cadrul unui interviu recent acordat revistei Vanity Fair, informează The Hollywood Reporter.

Despre relaţia cu Brad Pitt, Angelina Jolie a spus că păstrează legătura cu actorul, lucrând amândoi pentru acelaşi obiectiv. 

”Ţinem unul la altul, avem grijă de familia noastră şi lucrăm amândoi pentru acelaşi obiectiv”, a spus Angeluna Jolie. 

Actriţa şi regizoarea, în vârstă de 42 de ani, a negat zvonurile potrivit cărora relaţia ei cu Brad Pitt s-ar fi degradat din cauza stilului lor de viaţă.

Pe acelaşi subiect

”Stilul nostru de viaţă nu a fost negativ în niciun fel. Nu aceasta a fost problema. Aceasta este şi va rămâne una dintre oportunităţile minunate pe care le putem oferi copiilor noştri - sunt şase oameni foarte puternici, grijulii şi cu picioarele pe pământ. Sunt foarte mândră de ei. Au fost foarte curajoşi”, a spus actriţa.

”În prezent ne vindecăm de evenimentele care au dus la intentarea divorţului... Ei (copiii, n.r.) nu se vindecă după divorţ, ci după unele... Ci de lucruri care se întâmplă în viaţă”, a adăugat ea, referitor la familia ei.

Angelina Jolie a menţionat că în copilărie a fost foarte îngrijorată pentru mama ei şi că nu îşi doreşte ca cei şase copii ai săi să simtă la fel pentru ea. 

”Am fost foarte îngrijorată pentru mama mea, crescând. Nu îmi doresc ca ei (copiii ei, n.r.) să fie îngrijoraţi pentru mine. Cred că este foarte important să plângi în duş şi nu în faţa lor. Ei trebuie să ştie că totul va fi bine, chiar şi atunci când tu nu eşti sigură că aşa va fi”, a explicat artista. 

Angelina Jolie s-a instalat recent alături de copiii ei într-o locuinţă nouă, cu o suprafaţă de 1.022 de metri pătraţi, care a fost deţinută anterior de regizorul Cecil B. DeMille. Casa a fost pusă în vânzare pentru 25 de milioane de dolari şi are şase dormitoare şi 10 băi.

”A fost cea mai dificilă perioadă pentru mine şi acum luăm o gură de aer. Această casă este un pas foarte mare înainte pentru noi. Încercăm cu toţii să facem tot posibilul să ne vindecăm familia”, a mai povestit actriţa.

Angelina Jolie a mai spus că a fost diagnosticată cu boala Bell's palsy – un tip de paralizie facială, provocată de daune aduse nervilor faciali. Actriţa s-a recuperat complet cu ajutorul acupuncturii.

”Uneori, femeile se pun pe ultimul loc în lista de priorităţi... Până când acest lucru se manifestă afectându-le sănătatea”, a spus ea.

Artista a mai vorbit şi despre faptul că are din ce în ce mai multe fire de păr albe.

”Nu îmi dau seama dacă este vorba despre menopauză sau este din cauza anului pe care l-am avut. De fapt, mă simt femeie mai mult ca niciodată, pentru că simt că am luat decizii în mod inteligent, îmi pun familia pe primul loc şi sunt stăpână pe viaţa şi sănătatea mea. Cred că aceste lucruri fac ca o femeie să se simtă completă”, a povestit Angelina Jolie.

Angelina Jolie a vorbit şi despre relaţia cu tatăl ei, actorul Jon Voight, care a fost dificilă pentru o lungă perioadă de timp. Artista l-a primit recent înapoi în viaţa ei.

”A înţeles foarte bine că ei (copiii, n.r.) au nevoie de bunicul lor în acest moment. Ştie regula – nu îi obliga să se joace cu tine, ci fii, pur şi simplu, un bunic creativ, spune-le poveşti şi citeşte o carte din bibliotecă”, a povestit actriţa.

Următorul film al Angelinei Jolie, care a fost anunţat recent pe lista Festivalului Internaţional de Film de la Toronto, este o adaptare a romanului ”Întâi l-au omorât pe tata. Povestea unei fetiţe din Cambodgia/ First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers”, un volum de memorii scris de Loung Ung, despre genocidul Kmerilor Roşii. Filmat în Cambodgia, în limba khmeră, filmul este o producţie originală pentru Netflix. Copiii actriţei au fost implicaţi în proiect.

Actriţa a spus că Ung a fost ”o sursă de confort” pentru ea, fiindu-i prietenă şi ajutând-o în dimineaţa de Crăciun. ”A fost cea mai apropiată prietenă a mea. Am plâns pe umărul ei”, a spus Angelina Jolie.

În afară de promovarea noului film, actriţa a spus că nu are niciun alt proiect în derulare şi că plănuieşte să rămână acasă şi să se concentreze pe familie.

”Vreau doar să pregătesc micul dejun potrivit şi să întreţin casa. Aceasta este pasiunea mea. La cererea copiilor mei, merg la cursuri de gătit”, a spus ea.

Totuşi, deşi în cele mai recente nouă luni a încercat să fie o ”casnică” bună, actriţa a spus că pentru ea este firesc să aibă o viaţă ”îndrăzneaţă”. ”Nu am stare”, a spus ea.

În luna mai, Brad Pitt a acordat, de asemenea, un interviu, pentru GQ Style, după ce presa tabloidă a scris că Angelina Jolie a intentat divorţul după ce actorul şi-ar fi pierdut calmul în faţa fiului cel mare al cuplului, Maddox. El a spus că a renunţat la consumul de alcool şi că încearcă să devină un om mai bun.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit pe 15 septembrie, iar actriţa americană a depus actele de divorţ pe 19 septembrie. Cei doi actori americani au o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014, având împreună şase copii, dintre care trei adoptaţi - Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 13 ani, Zahara, 12 ani, şi trei biologici -  Shiloh, 11 ani, şi gemenii în vârstă de 9 ani Knox şi Vivienne.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Angelina Jolie, noi dezvăluiri după divorţul de Brad Pitt: "Cred că este foarte important să plângi în duş"