Antena Meniu Search
x

Antonia plânge de dorul fetiței

Duce un război obositor şi dureros. Dar pentru copil, e în stare de orice. Ca fiecare mamă. Antonia va lupta până la capăt pentru custodia fetiţei ei. A trimis-o în vacanţă la bunici, în Sicilia. Şi, spune ea, părinţii soţului italian n-au mai lăsat-o să se întoarcă.

Vezi și

 De dorul celei mici, cântăreaţa a recunoscut, înt-un interviu, că a ajuns să plângă şi înainte de spectacol, în culise.

S-a terminat dragostea, a început războiul. Antonia e în divorţ cu Vincenzo, iar cea mai grea luptă este cea pentru copil. Împreună au o fetiţă de 3 ani, care şi-a vizitat bunicii, anul trecut, în Sicilia, şi a rămas la ei.

Antonia povesteşte că socrii ei n-ar mai fi lăsat copila să se întoarcă în România. Iar solista a apelat la instanţă. Din februarie, nu şi-a mai văzut fetiţa decât pe internet.

Şi, de câte ori îşi aminteşte de ea, chiar şi în culise, îi dau lacrimile. Nu plânge nici în faţa copilei, când ajunge la ea, în Italia.

La următorul termen din proces, în mai, Antonia va aduce doi martori. Şi a cerut chiar şi o anchetă socială la ea acasă, care să demonstreze că e o mamă perfectă.

Antonia şi Vincenzo Castellano s-ar fi despărţit la nici doi ani de la nuntă. Divorţul a fost intentat acum, de solistă, la judecătoria sectorului 2. La o altă căsătorie încă nu se gândeşte. Dar trăieşte o altă poveste de iubire, alături de Alex Velea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Antonia plânge de dorul fetiței