Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Apariţie de SENZAŢIE! Cher a apărut în SUTIEN pe scena Billboard Music Awards 2017, la o zi după ce a împlinit 71 de ani (FOTO)

Cântăreaţa americană Cher a impresionat la gala Billboard Music Awards 2017, organizată duminică seară, în Las Vegas, cu o ţinută extrem de îndrăzneaţă, deşi artista are 71 de ani.

de Redactia Observator

la 22.05.2017 , 13:33

Cântăreaţa americană Cher a impresionat la gala Billboard Music Awards 2017, organizată duminică seară, în Las Vegas, cu o ţinută extrem de îndrăzneaţă, deşi artista are 71 de ani.

Cher, recompensată cu un trofeu special pentru întreaga carieră - Icon Award, a purtat o ţinută transparentă argintie, cu un sutien cu diamante şi plasturi decorativi aplicaţi deasupra sfârcurilor.

Articolul continuă după reclamă

Cher a interpretat piesa ”Believe” şi a dansat pe scenă ca o adolescentă, uluindu-i pe spectatori.

Pe acelaşi subiect

Apoi, vedeta americană a revenit pe scenă pentru a interpreta cântecul ”If I Could Turn Back Time”, purtând o ţinută asemănătoare cu aceea din videoclipul piesei, lansat în 1989.

Cântăreaţa a susţinut apoi un discurs emoţionant în momentul în care a primit Icon Award.

”Îmi doream asta de când aveam cinci ani şi, iată, fac această meserie de 53 de ani. Am împlinit vârsta de 71 de ani, ieri. Şi încă pot să fac planking timp de cinci minute!”, a spus Cher, generând hohote de râs în rândul spectatorilor.

”Vreau să îi mulţumesc mamei mele, pentru că atunci când eram foarte tânără, mama mea mi-a spus: «Nu vei fi cea mai deşteaptă. Nu vei fi cea mai drăguţă. Nu vei fi cea mai talentată, dar vei fi specială”, a adăugat vedeta.

”Am şi fost ajutată foarte mult, am lucrat cu cei mai talentaţi oameni. Phil Spector m-a învăţat atât de multe lucruri... am lucrat cu acei oameni care erau cei mai buni din industrie. Norocul are atât de mult de-a face cu succesul”, a mai spus Cher.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » Apariţie de SENZAŢIE! Cher a apărut în SUTIEN pe scena Billboard Music Awards 2017, la o zi după ce a împlinit 71 de ani (FOTO)