Antena Meniu Search
x

Exclusiv ATB a lansat o nouă versiune a hitului 9PM. Melodia, din nou în top. "Mi se pare o nebunie"

În ultimii ani din ce în ce mai multe melodii vechi au fost remixate sau refăcute cu alte versuri. De curând şi ATB a lansat o altă versiune a hitului 9PM la care a colaborat cu Topic şi A7S.

de Redactia Observator

la 16.02.2021, 15:05

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

ATB: Melodia are acum 23 de ani şi a fost un proces lung pentru a mă decide dacă vreau să readuc în faţa publicului "9PM". E greu să iei o asemenea decizie pentru că mulţi spun: "Este o melodie clasică, nu o atinge". 

Însă ATB a decis să îi facă şi noii generaţii cunoştinţă cu renumitul "9 PM", dar sub o altă formă. 

ATB: Aportul meu la cântec nu a fost doar printr-un cover. Am vrut să îl facem de la zero. Trebuia să fie perfect, poate chiar mai bun decât originalul. Am ascultat mulţi artişti şi am aflat de Topic. 

Un prieten i-a zis că îl cunoaşte pe Topic şi i-a dat numărul de telefon. Au vorbit iar peste două zile erau deja în studio. 

DJ Topic: Am fost de acord foarte rapid cum să abordăm piesa, care sunt paşii. Ziua următoare am început să lucrăm la demo şi i l-am trimis lui A7S, cel care cântă. Câteva zile mai târziu piesa a fost gata.

Reporter: Câţi ani aveai când a fost lansat orginalul, în 1998? 

Dj Topic: Aveam 6 ani. Imaginează-ţi un copil de 6 ani care ascultă piesa şi 20 de ani mai târziu ajunge să lucreze la ea. Mi se pare o nebunie!

ATB: Am fost puţin speriat că unii fani nu vor fi fericiţi, dar în final tuturor le-a plăcut. Nu avem feedback negativ deloc până acum. Pentru cei tineri, care nu ştiau melodia, este nouă şi o iubesc, cei mai în vârstă au tot felul de amintiri. 

La fel cum şi ATB îşi aduce aminte de pandemie. cu drag. 

ATB: Anul trecut soţia mea a născut. E nasol că am fost forţaţi să stăm acasă, dar, pe de altă parte, nu am călătorit deloc şi mi-a dat oportunitatea să petrec timp cu bebeluşul meu.

Dj Topic: Poate peste câţiva ani se va întâmpla o altă coincidenţă stranie şi voi face încă un remake, dar nu este ceva ce plănuiesc acum. 

ATB: Am eu o idee bună. În 20 de ani ne întâlnim şi facem "Breaking Me" împreună. 

DJ Topic: Cu fiul tău, poate.  

ATB: Am fost de multe ori în România, le mulţumesc fanilor mei şi îmi e dor de ei. Sper să revin pe scenă cât mai curând ca să petrecem, de-abia aştept să mă întorc.

DJ Topic: Hello, România. Mulţumesc pentru suportul vostru, "Breaking Me" a fost numărul 1. Sper ca pandemia să se termine curând, să vin pentru prima data în România şi să vă cânt. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » ATB a lansat o nouă versiune a hitului 9PM. Melodia, din nou în top. "Mi se pare o nebunie"