Antena Meniu Search
x

Braileanca Andrea Chiru a fost aleasa "Miss World Romania 2013"

Romance alese pe spranceana s-au batut in frumusete in la Miss World 2013. Braileanca Andrea Chiru va reprezenta Romania la concursul "Miss World 2013"

Vezi și

“Miss World Romania, Andreea Chiru, concurenta care ne va reprezenta in Indonezia.haideti sa o aplaudam”, a rostit prezentatorul.

Complesita de emotie, tanara braileanca a reusit cu greu sa-si stapaneasca lacrimile. Anuntul a transformat seara intr-una dintre cele mai frumoase din viata ei. “Nu ma asteptam sa castig, ca sa fiu sincera, pentru ca a fost o concurenta foarte mare”, a spus fata.

Andreea s-a batut cu alte 13 fete pentru titlul de cea mai frumoasa romanca din lume. In batalie, bruneta nu s-a bazat numai pe frumusetea fizica, ci si pe atitudine. “Am avut incredere in mine, ambitie, am vrut sa imi dovedesc ca pot mai mult”, a adaugat fotomodelul.

Nu numai fetele au avut o sarcina grea, ci si juriul. “A fost dezbaterea foarte mare. Noi am crezut,.la modul cel mai serios, a fost greu”, a declarat Andrei Leonte, membru al juriului.

Greul de abia acum incepe pentru Andreea. Va reprezenta Romania la finala Miss World, clasata intre cele patru competitii internationale de frumumusete majore din punct de vedere al prestigiului, importantei si amplorii evenimentului.

Sub deviza "Frumusete cu un scop", castigatoarele Miss World militeaza pentru drepturile copiilor si deruleaza campanii pentru ajutorarea copiilor cu probleme din intreaga lume. Istoria Miss World se intinde de mai mult de o jumatate de secol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Braileanca Andrea Chiru a fost aleasa "Miss World Romania 2013"