Antena Meniu Search
x

Video Care este cel mai penibil moment prin care a trecut comediantul Ionuț Rusu: "Am o grămadă, dar trebuie să fac un clasament"

Ionuţ Rusu, unul dintre cei mai buni comedianţi de la noi, are peste 1 milion de urmăritori pe Facebook, 700.000 pe Youtube, la pachet cu sute de milioane de vizualizări. Şi ne-a mărturisit că unul dintre clipurile lui virale a fost chiar la noi, la iUmor. Ionuț Rusu a scris şi o carte, în colaborare cu Andrei Ciobanu, pe baza unor sketch-uri care îi are protagonişti pe Dumnezeu şi Satana. 

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 23.03.2021, 12:46

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Reporter: Care este cel mai valoros lucru pe care îl ai?

Ionuț Rusu: Faptul că sunt sănătos. Chiar dacă e un clişeu. Chiar m-a întrebat cineva săptămâna trecută ce dorinţă mi-aş pune. Mi-aş dori să fiu sănătos până când mor. Să mor de bătrâneţe. Să nu am treabă cu doctori. În ultimul an şi horoscopul a fost prost. E problema la ascendent. Din celălalt punct de vedere, e apartamentul, nu maşina. E al meu pe 30 de ani cu banca. Suntem co-proprietari. 

Reporter: Descrie un moment penibil prin care ai trecut.

Ionuț Rusu: Nu pot să povestesc pe televizor. Mereu m-am gândit că o să vină această întrebare. Am o grămadă, dar trebuie să fac un clasament. Am avut un spectacol în Irlanda. Cântase Carla's Dreams înainte şi a fost atât de prost la mine. După două minute cineva din public a început să strige Carla*s Dreams şi după 2000 de oameni strigau. Eu credeam că ei cred că eu sunt Carla's Dreams. Şi le ziceam *nu, nu*. Şi ei "nu, să vină înapoi Carla's". 

Ionuț Rusu: Cea mai mare frică a mea. Mi-e frică de şerpi, între şerpi şi lei, preferi să mă arunci la lei. Nici nu ştiu cum arată lacurile şi câmpurile, doar pe betoane stau. Mi-e frică de momentul în care nu o să mai pot face ce fac. Şerpi şi relevaţă.

Reporter: Un video în care ai crezut şi nu a avut succes.

Ionuț Rusu: E filmat în noiembrie, se numea non-alcolici anoimi. Am făcut o clinică în care se duc oamenii care s-au apucat de alcool. Am făcut un clip în perioada în care am fost izolat în care am spus că masoneria ne plăteşte pe noi. Masoneria şi Iluminatti. Ca să promovăm acest virus şi am dat o listă cu preţuri. Și la final am zis. nu uitaţi că Pământul este plat. Să se prindă toată lumea că e o ironie.  Am primit mesaje de la oameni că să fiu liderul lor, în sfârşit s-a aflat adevărul. M-au sunat rude să-mi zică "Bă, bravo". Nu că e o glumă. "Mie poţi să îşi spui, stai liniştit".

Reporter: Ce personaj din desene animate te-a inspirat când erai mic? A influenţat asta cariera ta?

Ionuț Rusu: Andie Anderson. Era senzaţional, îl şi imitam. "De ce şchiopătezi Louis? Te-a lovit bulgărele în ureche?" 

Reporter: Ce te enervează cel mai mult?

Ionuț Rusu: Mă enervează să aştept. Începând de la mama când eram mic. Mă puneam îmbrăcat în pat, mă culcam şi aşteptam. Mă enervează oamenii răi, infractorii. Detest persoanele care sunt în anumite poziţii profesionale şi nu au legătură cu zona respetivă. Uitându-mă şi la televizor, anumiţi oameni care sunt promovaţi deşi nu au legătură. 

Ionuț Rusu: Ceva ce nu i-am spus altui reporter? Am periuţă electrică, PS5. Îmi place iaurtul cu biscuiţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Care este cel mai penibil moment prin care a trecut comediantul Ionuț Rusu: "Am o grămadă, dar trebuie să fac un clasament"