Antena Meniu Search
x

Carmen Grebenișan, cerută de nevastă după 3 butelii de vin: "Eram într-o stare mai ciudăţică!"

Vloggeriţa urmărită de aproape 700 de mii de tineri, Carmen Grebenişan, a spuns DA! Pandemia a ajutat-o să îşi dea seama în doar câteva luni că Alex, actualul său logodnic, este alesul. Cum lucrurile au evoluat repede, cei doi şi-au cumpărat deja şi casa visurilor.

de Redactia Observator

la 28.10.2020, 21:49

Vezi și
  • Vloggeriţa Carmen Grebenişan a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Alex, după doar câteva luni de relație
  • Cei doi își doresc o nuntă fastuosă, la care să participe cât mai mulți invitați

Carmen şi Alex se ştiu de mai mult de trei ani, dar sunt împreună din luna februarie a acestui an. Pandemia a sporit magia în cazul lor, iar Alex n-a mai stat pe gânduri și a cerut-o de soţie.

Carmen Grebenişan, influencer: Tot evenimentul a avut loc la casa celei mai bune prietene ale mele, Alina! Era o seară în care eu şi cu soţul ei Raul şi cu ea ne-am apucat să bem vreo trei butelii de vin, ne-am apucat să povestim, în aceeaşi zi eu m-am certat puţin cu iubitul meu. Eram într-o stare mai ciudăţică!

Marele eveniment a prins-o pe fosta concurentă de la Asia Express îmbrăcată în trening. 

Carmen Grebenişan, influencer: Am zis: mă, dacă este 12 noaptea, de ce să nu mă demachiez. M-am demachiat şi m-am schimbat în haine de trening. Am mai băut vreo trei pahare de vin şi zice Raul: Hai să vedem sateliţii lui Elon Musk, că se văd de aici şi eu, abţiguită de la vin, am zis: da, sigur, hai să îi vedem!

Iniţial, nici nu a realizat ce se întâmplă. Cum singură se amuză, băuse vreo câteva pahare de vin, în cinstea a ce avea să se întâmple!

Carmen Grebenişan, influencer: Tot ce îmi amintesc, că eram puţin ameţită, erau nişte lumânări puse într-o anumită formă. Ceea ce m-a speriat! Ce mi-am zis eu: mă, cineva face ritualuri demonice pe aici si nu i-am nimerit fix în flagrant. Din spatele meu apare Alex, iubitul meu, logodnicul meu, dar m-a speriat aşa de tare, nu am înţeles absolut nimic!

În loc de sateliţi a văzut inelul cu diamant. 

Carmen Grebenişan, influencer: M-a nimerit 100%! A fost un inel foarte frumos! Nu m-am aşteptat!

Cei doi vor o nuntă grandioasă, dar pentru asta mai au de aşteptat.

Carmen Grebenişan, influencer: Nu o să facem o nuntă restrânsă. O să facem o nuntă foarte mare, aşa că o să aşteptăm vreo trei ani sau hai să zicem, noi sperăm doi! Avem nevoie de timpul necesar ca să ne trăim relaţia, adică noi suntem la început de relaţie! Vrem să călătorim foarte mult, vrem să ne distrăm şi probabil că după nuntă va apărea şi un copil.

Primul pas spre o viaţă împreună  a fost făcut: şi-au cumparat un apartemnt, în centrul Bucureştiului.

Carmen Grebenişan, influencer: Are o terasă de 140 de mp, este la etajul şapte, avem şi view, este în mijlocul Bucureştiului, avem şi patru camere în cazul în care va apărea un copil pe parcurs. Este fix pe filmul pe care ni-l dorim noi şi anume: minimalist, industrial, dar cu puncte de organic, adică lemn, plante şi cărămidă.

Carmen şi Alex lucrează şi la un proiect împreună, dar vor să păstreze surpriza până în primăvara anului viitor.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Carmen Grebenișan, cerută de nevastă după 3 butelii de vin: "Eram într-o stare mai ciudăţică!"