Antena Meniu Search
x

Cătălin Crişan duce dorul familiei sale

Cântăreţul a fost surprins de paparazi Click la o plimbare în parc, cu fosta soţie şi copilul pe care îl au împreună. Părea extrem de fericit, iar presa mondenă nu exclude o împăcare.

Vezi și

Cântăreţul a fost surprins de paparazi Click la o plimbare în parc, cu fosta soţie şi copilul pe care îl au împreună. Părea extrem de fericit, iar presa mondenă nu exclude o împăcare. 

9 luni au trecut de când Cătălin Crişan şi soţia sa, Alina Cupşa, au divorţat. Şi se pare că timpul şi-a pus amprenta asupra lui Cătălin. Cântăreţul a mers în vizită la fosta soţie şi copilul pe care îl au împreună. A radiat de fericire la vederea Larei Maria, în vârstă de un an şi opt luni.

Artistul a stat mai mult de o oră în apartamentul în care locuieşte fosta lui soţie. Apoi, cei doi au coborât alături de fiica lor şi de bunica ei la o scurtă plimbare. Atât Cătălin, cât şi Alina arătau că se simt foarte bine împreună.

Cătălin şi-a îndeplinit perfect datoria de tată. Nu i-a refuzat fetiţei lui nicio poftă: a plimbat-o în cârcă, i-a dat să mănânce şi s-a jucat cu ea.

„Vorbesc în fiecare zi cu Alina, dar nu despre noi, ci despre fetiţa noastră. Mi-e greu când sunt plecat din ţară, însă atunci când stau pe-aici, o văd pe Lara foarte des. Este o dulceaţă, a început să vorbească acum, spune «mama», «tata», «lapte», e jucăuşă. Nu o pot lua deocamdată în vacanţe pentru că este greu cu biberoane, cu nebunii, însă abia aştept să crească", a spus Cătălin pentru Click

Cătălin Crişan nu este la primul divorţ. El a avut o căsnicie de 14 ani cu Lucia Bubulac. Au divorţat în 2009 şi au împreună doi copii Daria, de 14 ani şi Rareş, în vârstă de 10 ani. Artistul le plăteşte pensie alimentară în valoare de 1.000 de lei pe lună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Cătălin Crişan duce dorul familiei sale