Antena Meniu Search
x

Celebru campion de box, acuzat că şi-a ameninţat iubita cu pistolul şi că a sechestrat-o

Floyd Mayweather a dat de belea chiar înainte de meciul de a reveni în ring într-o partidă cu Marcos Maidana

Floyd Mayweather, a dat de belea chiar înainte de meciul de a reveni în ring într-o partidă cu Marcos Maidana

Fostă iubită, Shantel Jackson, a dezvăluit presei că în ultima perioadă a trăit clipe de coşmar alături de pugilist. A spus că acesta a ameninţat-o, a ţinut-o captivă şi chiar a ameninţat-o cu pistolul. Mai mult, el i-a transmis că are poze compromiţătoare cu ea şi le va da presei dacă ea face vreo acţiune împotriva lui.

Mayweather va avea de înfruntat un proces în care este acuzat de violenţă, şantaj, privare de libertate şi furt de la fostă iubită.

Americanul este campion la cinci divizii, unde a câștigat opt titluri mondiale și este campionul en-titre la trei categorii de greutate diferite.

A fost declarat de revista The Ring de două ori „Luptătorul Anului”, câștigând premiul în 1998 și 2007. De asemenea a câștigat și premiul „Luptătorul Anului” acordat de Boxing Writers Association of America în 2007. Este neînvins de când a trecut la profesioniști.

În acest moment, Mayweather este campion WBC la categoria semimijlocie. El este considerat si cel mai bun pugilist „pound for pound” (kilogram per kilogram) de cele mai multe agenții de știri sportive și site-uri de box.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Celebru campion de box, acuzat că şi-a ameninţat iubita cu pistolul şi că a sechestrat-o