Antena Meniu Search
x

Chef Sorin Bontea, la fel de pretenţios şi când face piața

Sever în bucătărie, dar şi la piaţă. Chef Sorin, adică juratul exigent de la Hell's Kitchen e la fel de pretenţios şi când alege legumele şi fructele.

Vezi și

Sever în bucătărie, dar şi la piaţă. Chef Sorin, adică juratul exigent de la Hell's Kitchen e la fel de pretenţios şi când alege legumele şi fructele. 

De multe ori, nu cele mai atrăgătoare legume sunt şi cele mai bune. Să faci piaţa e o artă, spune celebrul bucătar. El ne-a dat câteva ponturi într-o pauză de filmări. Pregătirile pentru cel de-al doilea sezon Hell's Kitchen sunt în toi. Prima emisiune va fi difuzată pe 9 martie, pe Antena 1, după Observator Special!

La piaţă, nimeni nu se supără. Pentru că e pe alese. Pe tarabe găsim deja din belşug, spanac, leurdă sau. urzici. Numai bune pentru detoxifierea de primăvară.

Ridichile gustoase se recunosc după mustăţi. Chef Bonţea le preferă pe cele mici, care au frunze tinere. Şi când piaţa e gata, activitatea se mută în bucătărie.

Cel mai condimentat reality show al momentului revine la Antena 1 din 9 martie. In fiecare luni si marti de la 20.30, "Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor" pune la încercare talentul a 20 de bucătari care se întrec pentru 50.000 de euro si un contract de un an, la un restaurant de lux din Capitala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Chef Sorin Bontea, la fel de pretenţios şi când face piața