Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Clopote de nuntă la Hollywood! Actriţa Ellen Page s-a căsătorit cu dansatoarea Emma Portner

Actriţa Ellen Page, cunoscută din filme ca „Juno”, „Inception” şi „The X-Men: Days of Future Past”, s-a căsătorit cu dansatoarea şi coregrafa Emma Portner.

de Redactia Observator

la 04.01.2018 , 10:44

Actriţa Ellen Page, cunoscută din filme ca „Juno”, „Inception” şi „The X-Men: Days of Future Past”, s-a căsătorit cu partenera ei, dansatoarea şi coregrafa Emma Portner.

Ellen Page, în vârstă de 30 de ani, a făcut anunţul miercuri, printr-un mesaj publicat pe Instagram, dar fără să ofere detalii despre ceremonie. „Nu pot să cred că o pot numi pe această femeie extraordinară soţia mea”, a scris actriţa, însoţind mesajul cu o fotografie în care apar mâinile pe care ea şi Emma Portner poartă verighetele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Portner, în vârstă de 23 de ani, a publicat pe Instagram un mesaj similar, cu aceeaşi fotografie. „O pot numi pe această femeie incredibilă soţia mea!”, a scris ea.

Emma Portner este o dansatoare şi coregrafă care a apărut în videoclipul „Life Is Worth Living” al cântăreţului Justin Bieber. Portner predă la Broadway Dance Center din New York.

Ellen Page a început să publice fotografii cu ea şi partenera ei în vara trecută. Cele două au apărut împreună pe covorul roşu în septembrie, în Los Angeles, la premiera producţiei „Flatliners”, şi în octombrie, la o gală a Los Angeles Dance Project.

Page a dezvăluit că este lesbiană în anul 2014, la un eveniment organizat de Human Rights Campaign în Las Vegas. De atunci, a devenit activistă pentru drepturile comunităţii LGBTQ (lesbian, gay, bisexual, transgender şi queer). A devenit coprezentatoare, alături de Ian Daniel, a producţiei Viceland nominalizate la Emmy, „Gaycation”.

Sursa: News.ro, Instagram.com

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Clopote de nuntă la Hollywood! Actriţa Ellen Page s-a căsătorit cu dansatoarea Emma Portner