Antena Meniu Search
x

Video Cornel Ilie, album din propria sufragerie: Ne-am întors la origini datorită contextului mondial

Numai la doi. Aceasta a fost soluţia trupei Vunk de a se adapta noilor vremuri şi aşa se numeşte şi cel mai recent album lansat de Cornel Ilie împreună cu al său coleg de trupă Gabriel Maga.

de Redactia Observator

la 25.02.2021, 13:43

Vezi și

Albumul a debutat şi cu o piesă al cărei videoclip a fost filmat live în propria sufragerie a lui Cornel Ilie. De altfel, tot albumul este înregistrat şi filmat la rece în sufrageria care a devenit studio.

Piesa "De azi încep sa te uit" transmite trăirile unei perioade apăsătoare post-despărţire, iar cei doi artişti sunt acompaniaţi doar de o chitară şi un pian.

"Toate piesele sunt o experienţă personală, dar cumva nu trebuie neapărat să fie scrise într-un moment foarte recent. Dar toate sunt trăiri personale care la un moment dat ies la suprafaţă, plecând de la o notă, de la un cuvânt, de la o aducere aminte, de la o deprimare. Important e să o faci când simţi şi vrei să o eliberezi din tine.

Proces terapeutic

Este şi un proces terapeutic ca şi scrisul. Încerc să folosesc ambele metode şi să scriu în zona de proză, dar şi să scriu muzică pentru că mă ajută foarte mult şi să mă cunosc mai bine, să mă şi eliberez de unele sentimente şi să le şi înţeleg.

Acum să fii inventiv înseamnă să te întorci la rădăcini. Până la urmă fiecare artist a început să cânte în propria sufragerie, că le cânta părinţilor, prietenilor. Ne-am întors la originea asta pentru că tot contextul mondial a creat toată situaţia asta în care suntem. Stăm foarte mult acasă şi noi am folosit sufrageria drept scenă pentru că acolo trăim cel mai mult", a declarat Cornel Ilie pentru Observator.

Citeşte şi: Cel mai frumos cadou făcut de Ștefan Bănică pentru mama sa: A fost emoționant și pentru mine

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Cornel Ilie, album din propria sufragerie: Ne-am întors la origini datorită contextului mondial