Antena Meniu Search
x

Video Costin Craioveanu, soţul Mihaelei Cernea, a făcut accident în Capitală. Bărbatul are un ordin de restricţie după ce a bătut-o pe artistă

Un artist bucureştean, cunoscut drept pictorul vedetelor, a urcat la volan băut şi a lovit două maşini în Cotroceni. Întâmplător sau nu, în zonă locuieşte soţia lui, Mihaela Cernea, fostă solistă a trupei Class. Bărbatul are ordin de restricție şi nu avea voie să se apropie de familie.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 30.01.2022, 19:58

Vezi și

În jurul prânzului, Costin Craioveanu conducea în cartierul Cotroceni, unde locuiesc Mihaela Cernea şi cei doi copii ai cuplului. La un moment dat, a intrat cu putere în două maşini.

Bianca Florea, reporter Observator: ”Împreună cu el se afla şi iubita lui, pe care a încercat să arunce vina, însă camerele de supraveghere au surprins momentul şi s-a dovedit că el conducea maşina. Bărbatul s-a ales cu dosar penal”.

Costin Craioveanu era băut când a provocat accidentul

Oana Pârvan, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei: ”Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcool test, rezultatul indicat fiind de 0,56 mg/l alcool pur in aerul expirat”.

Pe acelaşi subiect

Pictorul avea ordin de restricţie, după ce ar fi bătut-o pe Mihaela Cernea. Astfel că, din 20 ianuarie, Costin Craioveanu nu avea voie să se apropie mai mult de 200 de metri de artistă şi nici să staţioneze pe strada ei.

Mihaela Cernea a cerut ordin de restricție după ce a fost lovită de soțul ei

Costin si Mihaela s-au căsătorit în 2004 şi au doi copii - un băiat de 17 ani şi o fată, de 13. Mihaela Cernea e profesoară de canto la o şcoala de muzică şi a deschis o sală de sport.

Costin Craioveanu e unul dintre tinerii pictori prolifici. Majoritatea tablourilor sale, peste câteva mii în total, au fost vândute mai ales în afara ţării, cu preţuri de până la 10.000 de euro.

În 2021, numărul femeilor victime ale violentei domestice a crescut cu 10%. La fel şi numărul ordinelor de protecţie emise, în unele luni chiar dublu faţă de 2020. Cu aproape 20% a crescut şi numărul ordinelor încalcate anul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Costin Craioveanu, soţul Mihaelei Cernea, a făcut accident în Capitală. Bărbatul are un ordin de restricţie după ce a bătut-o pe artistă