Antena Meniu Search
x

Cristiano Ronaldo face 45 de milioane de euro pe an din postările pe Instagram

Sunt frumoşi, sunt celebri şi câştigă sume enorme cu fiecare postare pe reţelele sociale. Este vorba despre vedetele care au avut cele mai mari câştiguri pe Instagram anul acesta. Cel mai "scump" este fotbalistul Cristiano Ronaldo.

de Redactia Observator

la 28.12.2019, 22:48

Vezi și

Sunt frumoşi, sunt celebri şi câştigă sume enorme cu fiecare postare pe reţelele sociale. Este vorba despre vedetele care au avut cele mai mari câştiguri pe Instagram anul acesta. Cel mai "scump" este fotbalistul Cristiano Ronaldo. Portughezul obţine în medie 900.000 de euro pentru fiecare postare.

La 34 de ani, fotbalistul Cristiano Ronaldo are fani în toată lumea. 194 de milioane de oameni îi urmăresc fiecare mişcare pe Instagram: golurile sale spectaculoase, antrenamentele speciale şi momentele petrecute cu cei patru copii ai săi. 

Toate i-au adus o adevărată avere în 2019: aproape 45 de milioane de euro! Cu mult peste contractul de la clubul italian Juventus, unde câştigă 34 de milioane de euro anual. 

Pe locul doi în topul influencerilor pe Instagram se află tot un fotbalist vedetă, argentinianul Leo Messi. 22 de milioane de euro i-au intrat în cont starului de la FC Barcelona. Fiecare postare de la antrenamente sau din vacanţele exotice i-a adus în medie 600.000 de euro.

Regina Instagramului este însă modelul Kendall Jenner. 15 milioane de euro a obţinut în 2019 din postări sponsorizate. Prezenţă obişnuită în revistele de modă, dar şi pe podiumurile de la Milano, Paris sau New York, Kendall are 120 de milioane de urmăritori. 

Fostul fotbalist David Beckham a avut un an bun pe plan financiar. A câştigat peste 10 milioane de euro datorită postărilor sponsorizate de pe Instagram, iar numărul fanior lui pe reţelele sociale e în creştere.

Britanicul este urmat îndeaproape, în acest top, de cântăreaţa Selena Gomez.

Cu 164 de milioane de urmăritori, vedeta pop se poate lăuda cu câştiguri de 7,5 milioane de euro anul acesta. Pe 10 ianuarie, Selena Gomez îşi lansează noul album, numit "Rare".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Cristiano Ronaldo face 45 de milioane de euro pe an din postările pe Instagram