Video

Cum să îți schimbi complet look-ul în doar câțiva pași

De Redactia Observator.
Publicat: 22.01.2021, 14:30.
Actualizat: 22.01.2021, 14:39

O schimbare de look e mereu binevenită. Ea poate fi făcută cu haine noi sau la stilist. Ba chiar e mai vizibilă transformarea. Avem un material filmat cu Adi Perjovschi despre cum putem armoniza coafura, cu make up ul şi cu vestimentaţia aşa încât la final să fim altcineva.

Adrian Perjovschi: Te salut! Ai chef de o schimbare şi ai nevoie de puţină inspiraţie? Haideţi să vedem cum te putem ajuta împreună cu echipa mea.

Gheorghița Cristea: Sunt Gheorghiţa Cristea, am 32 de ani, sunt economist!

Victor Georgescu, hairstylist: Bună, eu sunt Victor! Astăzi o să-ţi facem un balayage. Pentru a-ţi pune în evidenţă trăsăturile feţei, iar ca tunsoare, o să te tund scurt. Nu foarte scurt, până pe la umăr.

Gheorghița Cristea: Nu m-am mai vopsit demult, îmi place în general să fie mai natural, vârfurile puţin mai deschise decât baza.

Victor: Transformarea Gheorghiţei a constant într-un balayage, în culori reci, pentru a pune în evidenţă, ca tunsoare, am optat pentru o tunsoare dreaptă, ca şi coafat, nişte wave-uri pentru a fi în trend.

Mădă Petcu, make-up artist: Pentru machiajul Gheorghiţei am folosit ca amprentă rujul roşu, în completarea machiajului pentru ochi am folosit nuanţe neutre şi am rimelat genele excesiv pentru a le da volum.

Lucy Faur, fashion stylist: Bună tuturor, sunt Lucy Faur, iar astăzi vă propun o ţinută ce întregeşte o transformare axată pe principii precum simplitate, eleganţă, fineţe şi bun gust.

Lucy Faur: Arăţi senzaţional, eşti schimbată, dar nu complet, regăsesc foarte mult din ceea ce erai şi înainte să intri pe această uşă în tine şi mi place ce văd. Cum te simţi?

Gheorghița: Foarte bine mă simt şi mă bucur că se regăseşte ceva din ceea ce a intrat pe uşă.

Lucy Faur: Arăţi minunat, sperăm să porţi cu plăcere acest nou look. Şi cu încredere! E cel mai important.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.