Antena Meniu Search
x

Video David Dobrincu, un mic geniu al muzicii, la doar 9 ani

În familia Dobrincu se întâmplă lucruri interesante. În vreme ce Sebastian a devenit cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, cu o carieră solidă în IT, fratele său este deja numit un mic geniu al muzicii.

de Redactia Observator

la 01.02.2021, 15:30

Vezi și
  • Micul geniu al muzicii

La doar nouă ani, David Dobrincu e îndrăgostit de lumea notelor muzicale. Recent, alături de profesoara lui de canto, AVA, o artistă cu milioane de vizualizări pe Youtube, a lansat un cover special după celebra piesă Shallow. 

La inceputul anului 2021, David Dobrincu si AVA surprind industria muzicală cu o versiune proprie după celebra piesa ,,Shallow". De asemenea, videoclipul este unul aparte, filmat chiar în inima Bucureștiului, la Palatul Noblesse, una dintre cele mai frumoase locații din Capitala.

Cei doi, elev si profesoara au pus la cale acest proiect special, iar lansarea a fost facuta chiar de ziua de nastere a mamei lui David - Carmen Dobrincu. Cei doi artisti s-au cunoscut la scoala de canto a AVEI- Music City, acolo unde iau nastere mai multe colaborări muzicale de succes.

Dupa colaborarile cu cei mai mari artisti de pe piata muzicala romaneasca si dupa piese care i-au adus atat milioane de vizualizări pe YouTube, cat si atenția publicului, AVA vrea sa dăruiască si ea mai departe ceea ce ei i-a fost oferit, si anume, muzica.

Micul geniu al muzicii

Totodată, David Dobrincu este vedeta la doar 9 ani si este cunoscut ca ,,micul geniu al muzicii", având nenumărate proiecte la activ. Pe langă muzică, David cochetează si cu actoria, fotbalul, modelling-ul, dar si cu multe alte activitati.

"Sunt cântăreţ, actor, model, fotbalist, kickboxer. Aş vrea să fiu recunoscut după relaţiile mele, nu după relaţiile fratelui meu, pentru că vreau să fiu independent. 

Mă ajută, dar atunci când eram mici noi ne ciondăneam încontinuu, voiam tot timpul să îl scot e la muncă să se joace cu mine şi îmi spunea tot timpul: Frate, ai numai jocuri în cap. Hai şi tu, citeşte, fă ceva, fiindcă nu o să ajungi nimic. O să îl întrec!", a povestit David în Observator 12.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » David Dobrincu, un mic geniu al muzicii, la doar 9 ani