Antena Meniu Search
x

Antonia, dezvăluiri despre divorțul care i-a provocat depresie și i-a complicat viața

Din cauza divorţului de Vincenzo Castellano, care pare fără sfârşit, Antonia are o mulţime de probleme. Nu îşi poate aduce fetiţa ca să-şi cunoască frații.

Vezi și

Antonia zâmbeşte de pe locul 11 în topul celor mai frumoase de femei din lume, dar ascunde o tristeţe nemărginită. Din cauza divorţului de Vincenzo Castellano, care pare fără sfârşit, cântăreaţa are o mulţime de probleme. Nu îşi poate aduce fetiţa din Italia ca să-şi cunoască fraţii şi nici cu ei nu poate ieşi din România, întrucât, în acte, băieţii sunt tot ai fostului soţ.

De patru ani, Antonia încearcă să divorţeze de fostul partener. Deşi are o relaţie şi doi băieţi cu Alex Velea, legea o leagă încă de Vincenzo Castellano. 

Antonia: "În acte noi inca suntem sot si sotie, adica eu inca port numele Castellano, si copiii mei, Dominic si Akim, mi-au luat numele meu si a trebuit sa depun acte sa le schimb numele lor."

Procesul de paternitate a ajuns la final, iar Alex Velea aşteaptă ca fiii lui să-i poarte în sfârşit numele. 

Antonia: "Ca sa fii parinte nu tine de un nume de familie. Alex e tatal si o tara intreaga stie. Asta e important. Mă ajută foarte mult cu copiii."

Alături de Alex Velea şi de băieţii lor, Antonia simte că are familia perfectă. Mai are însă un dor. Nu îşi poate aduce fiica în România, până la pronunţarea divorţului din Italia. Fetiţa nu şi-a cunoscut încă fraţii mai mici. 

Antonia: "Ma mai intreaba Dominic, de fapt ma intreaba chiar des, dar n-as vrea sa fac subiect din asta, ma intreaba cand vine. El nu intelege de ce stam in case diferite. As vrea sa se termine si sa pot sa o vad pe fetita mea asa fara tensiuni."

După terminarea celor două procese, din România şi Italia, Antonia şi Velea au de gând să-şi boteze copiii. Artista se gândeşte şi la nuntă. 

Antonia ar fi una dintre cele mai frumoase mirese din lume. A fost deja inclusă în topul celor mai atrăgătoare femei ale planetei. 

Şi nu e doar frumoasă, ci şi o artistă de succes. Cu noul videoclip, lansat alături de Connect R, Antonia a atras cinci milioane de vizualizări în doar două săptămâni. Şi pregăteşte deja şi o piesă în engleză. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Antonia, dezvăluiri despre divorțul care i-a provocat depresie și i-a complicat viața