Antena Meniu Search
x

Dezvăluiri despre divorţul dintre Miranda Kerr şi Orlando Bloom

Divorţul Miranda Kerr şi Orlando Bloom a fost unul dintre cele mai mediatizate de presa de peste Ocean.

Vezi și

 Divorţul Miranda Kerr şi Orlando Bloom a fost unul dintre cele mai mediatizate de presa de peste Ocean. Cei doi au declarat atunci că se despart din cauza programului mult prea încărcat pe care îl au. Dar presa a reuşit să afle care a fost, de fapt, motivul real al despărţirii. Se pare că Miranda nu a mai suportat agresivitatea actorului.

"Bea atât de mult, că de multe ori uită unde se află şi se transformă într-un cu totul alt om. De multe ori devenea irascibil, chiar violent." Aceasta este declaraţia unui bun prieten al Mirandei. Fotomodelul s-ar fi plâns de nenumărate ori despre problemele din căsnicia ei.

Deşi nu a apărut niciodată în public cu semne de agresiune pe corp, au fost situaţii când frumoasa australiancă a fost văzută ieşind în fugă din locuinţa lor, cu fiul ei în braţe şi extrem de supărată.

Miranda a păstrat, însă, discreţia. La proces, atât ea cât şi Orlando au declarat că reuşeau să se vadă foarte rar din cauza programului mult prea încărcat pe care îl aveau. Miranda Kerr şi Orlando Bloom s-au îndrăgostit în 2007, s-au căsătorit trei ani mai târziu, iar în 2011 s-a născut fiul lor, Flynn.

La sfârşitul lui 2012, Miranda a fost bănuită că ar avea o relaţie cu Leonardo DiCaprio, însă s-au dovedit a fi numai zvonuri. Apoi, paparazzi l-au surprins pe Orlando în braţele Condolei Rashad, partenera din spectacolul de pe Broadway „Romeo şi Julieta".

Miranda a ajuns unul din cele mai de succes mo¬dele din lume, în timp ce Orlando a jucat în filme cu buget colosal. Potrivit publicaţiei People With Money, actorul are o avere estimată la 275 de milioane de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Dezvăluiri despre divorţul dintre Miranda Kerr şi Orlando Bloom