Antena Meniu Search
x

„Doamna Amalia”, noul proiect online al Amaliei Năstase

Amalia Năstase, doamna Amalia, cum îi spune toată lumea, mai puţin apropiaţii, şi-a făcut emisiune online, pe Instagram. Şi chiar aşa se numeste: "Doamna Amalia". După ani buni în care i-a învăţat pe alţii să comunice, a gândit campanii pentru branduri de renume şi s-a învârtit prin cele mai selecte medii, Amalia s-a gândit să le povestească oamenilor, în direct, lucruri pe care nu le ştiau. Într-un mediu relaxat, direct din casa ei, doamna Amalia are în fiecare seara invitaţi de renume. Cu care dezbate tot soiul de subiecte.

de Redactia Observator

la 22.05.2020, 15:10

Vezi și
  • Doamna Amalia, noul proiect online al Amaliei Năstare
  • Peste 10.000 de fani o urmăresc pe Instagram

Doamna Amalia este un proiect online lansat de Amalia Năstase în urmă cu mai bine de jumătate de an.

AMALIA NĂSTASE - Vorbeam cu prietenă şi mi spunea că sunt un om care are o imagine foarte curată, care poate să comunice şi lux şi nelux. Băi, nu cred că aş putea să fiu vlogger de succes, mai ales că am 44 de ani, să fie coadă la mine, dar hai să încercăm.

Şi a încercat. Acum canalul ei de Youtube numără aproape 10 mii de abonaţi. Dar, deşi formatul pare relaxat, în realitate e mult de muncă. Şi conţinutul şi montajul i-au devenit Amaliei - joburi cu normă întreagă.

AMALIA NĂSTASE - Dintotdeauna, de când exist, am tot făcut campanii pentru diverse persoane, branduri, eram cu jocul în picioare în ceea ce priveşte online-ul. Eu nu pot să mă prefac. Prima dată când am făcut la mine în bucătărie ceva, am avut aşa multe comentarii că ce dezordine e la mine în bucătărie, oamenii sunt obişnuiţi să vadă gătitul acela cu fiecare castronaş, cu sarea pusă pe farfurie nu se întâmpla asta niciodată la noi acasă, eu vreau să fac ce se întâmplă la oameni acasă.

Tot online-ul a ţinut-o ocupată şi în perioada izolării. Mai nou, Amalia are şi invitaţi virtuali în vlogurile ei.

AMALIA NĂSTASE - Pe mulţi i-am surprins, probabil că s-au aşteptat să îi întreb <<și, ce mai faci?>> Nu e aşa, ştiu să trag din oameni chestii intetesate. La majoritatea invitaţilor foarte faimoşi eu am şi întâmplări care ni s-au întâmplat nouă pe la petreceri, găsesc hobby-uri de ale lor pe care nu neapărat le-au împărtăşit, Andy face snowboard şi îi place foarte mult, cu Rengle că îi e dor de concerte, nu sunt neapărat zonele lor profesionale. Vloggurile mele sper să ajute lumea să mai lase puţin din învelişurile astea pe care ni le am tot pus să părem bine în societate, să părem perfecte. E ok să nu fii perfect, să accepţi că nu tot timpul eşti un exemplu.

La rândul ei, Amalia a devenit un exemplu de perseverenţă în ceea ce priveşte silueta. Obţinută prin dietă, nu prin înfometare.

Pe plan profesional, Amalia are de gând să continue proiectele online. Şi să mute tot acolo magazinul de haine pentru copii pe care l-a deschis recent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » „Doamna Amalia”, noul proiect online al Amaliei Năstase