Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Donaţii pentru Kylie Jenner, mezina familiei Kardashian. Fanii o ajută să devină miliardară

Vestea că mezina familiei Kardashian se apropie cu paşi repezi de statutul de miliardară nu i-a lăsat indiferenţi pe internauţi. Deşi Kylie Jenner are o avere de 900 de milioane de dolari, bani obţinuţi din produsele sale cosmetice, fanii au hotărât să-i doneze 100 de milioane de dolari.

de Redactia Observator

la 16.07.2018 , 00:04

Vestea că mezina familiei Kardashian se apropie cu paşi repezi de statutul de miliardară nu i-a lăsat indiferenţi pe internauţi. Deşi Kylie Jenner are o avere de 900 de milioane de dolari, bani obţinuţi în mare parte datorită liniei sale de produse cosmetice, fanii au hotărât să-i doneze 100 de milioane de dolari. Au creat rapid o pagină de donaţii şi au făcut apel la bunătatea tuturor.

Vestea că mezina familiei Kardashian se apropie cu paşi repezi de statutul de miliardară nu i-a lăsat indiferenţi pe internauţi. Deşi Kylie Jenner are o avere de 900 de milioane de dolari, bani obţinuţi în mare parte datorită liniei sale de produse cosmetice, fanii au hotărât să-i doneze... 100 de milioane de dolari. Au creat rapid o pagină de donaţii şi au făcut apel la... bunătatea tuturor. 

KYLIE JENNER:

Vezi și

Pun atâta iubire în tot ce fac şi mă asigur că totul este perfect la un produs pe care l-aş folosi.  

Kylie Jenner a ajuns pe coperta prestigioasei publicaţii Forbes după doar trei ani de la înfiinţarea propriei companii. La doar 20 de ani, se află pe locul 27 în topul celor mai bogate femei din Statele Unite. A întrecut celebrităţi precum Beyonce sau Taylor Swift.

KYLIE JENNER:

Eu sunt imaginea brandului meu şi îmi asum responsabilitatea pentru tot ce se întâmplă. 

Alături de Kendall, Kourtney, Kim şi Khloé, Kylie Jenner îşi negociază la sânge fiecare apariţie în reviste sau la evenimentele mondene. Totuşi, cea mai cunoscută dintre surorile Kardashian rămâne Kim. Este căsătorită cu rapperul Kanye West, are trei copii şi o avere estimată la 150 de milioane de dolari.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Donaţii pentru Kylie Jenner, mezina familiei Kardashian. Fanii o ajută să devină miliardară