Antena Meniu Search
x

DRAMA din spatele succesului! Chester Bennington a fost TERORIZAT de o fană nebună, care lucra la un laborator nuclear și avea acasă un altar dedicat solistului (FOTO&VIDEO)

Lumea este în stare de șoc după ce vestea morții solistului trupei Linkin Park, Chester Bennington, i-a luat pe toți prin surprindere. Artistul s-a spânzurat în ziua în care prietenul lui, Chris Cornell - care s-a sinucis la rândul lui - ar fi împlinit 53 de ani.

Lumea este în stare de șoc după ce vestea morții solistului trupei Linkin Park, Chester Bennington, i-a luat pe toți prin surprindere. Artistul s-a spânzurat în ziua în care prietenul lui, Chris Cornell - care s-a sinucis la rândul lui - ar fi împlinit 53 de ani.

Însa, viata lui Chester Bennington a fost una grea și plina de drama. S-a născut la 20 martie 1976, într-o familie săracă si a trecut prin multe traume încă de mic copil, el fiind abuzat sexual de un barbat. Apoi, in adolescență, a devenit dependent de cocaină şi metamfetamină.

Înainte de a se alatura trupei Linkin Park, in 1999, a fost vocalist în Grey Daze, insa a părăsit aceasta trupa in 1998, pentru că ceilalți membri își asumau meritele pentru versurile scrise de el.

Pe acelaşi subiect

În viata personala, Chester a devenit tată pentru prima data in 1996, după ce iubita lui din adolescență, Elka Brand, l-a adus pe lume pe fiul lor, Jamie. Mai mult, artistul a decis să-l înfieze și pe fiul acesteia, Isaiah.

Artistul s-a separat de Elka și s-a îndrăgostit nebunește de Samantha Marie Olit, cea pe care a și condus-o pentru prima oară la altar. Mariajul lor a durat nouă ani, cei doi pornind pe drumuri separate în 2005. Cu trei ani înainte de divorț, pe 19 aprilie, s-a născut fiul lor, Draven Sebastian. În urma partajului, Chester şi-a pierdut aproape toată averea acumulată până atunci.

După câteva luni, pe 31 decembrie 2005, s-a căsătorit cu Talinda Bentley, care era deja însărcinată cu fiul lor, Tyler Lee, care a venit pe lume pe 16 martie 2006. Au urmat apoi două fetițe gemene, Lily și Lila.

Desi parea ca si-a gasit linistea alaturi de Talinda, viata lui Chester a fost bulversata, din nou, in 2006, cand o fană nebună a început să-i terororizeze.

Devon Townsend, angajata la un laborator de cercetare a armelor nucleare din Albuquerque, Sandia National Laboratories, i-a spionat pe Chester şi pe Talinda, i-a spart parolele lui Chester de la conturile de email si s-a conectat la telefonul său mobil.

Detectivii angajati de sotia lui Chester au descoperit ca Devon Townsend se ocupa de hartuirea familiei solistului timp de 10-11 ore pe zi, folosindu-se chiar de calculatorul pe care il avea la serviciu.

Aceasta a copiat adresele de e-mail ale rudelor şi colegilor de trupă si trimitea zilnic mii de mesaje sau mail-uri in numele celor doi soti.

"Mă suna de 30 de ori pe zi și-mi spunea că știe totul despre mine, că știe unde sunt copiii mei și ce fac în acel moment - și că are control asupra vieții mele! A fost o perioadă cumplită pentru noi", a declarat Chester.

Dupa implicarea Departamentul de stat american, tinand cont de faptul ca femeia era angajata unui laborator secret, Devon Townsend a fost identificata in noiembrie 2006. 

Ea s-a recunoscut fapta si a declarat, cu nonsalanta, ca se plictisea la serviciu.

Totusi, la perchezitia efectuata la locuinta acesteia, s-a descoperit un altar dedicat solistului trupei Linkin Park, la fel ca cele vazute in filmele de groaza.

Devon Townsend, a fost condamnata ulterior la doi ani de inchisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » DRAMA din spatele succesului! Chester Bennington a fost TERORIZAT de o fană nebună, care lucra la un laborator nuclear și avea acasă un altar dedicat solistului (FOTO&VIDEO)