Antena Meniu Search
x

E oficial! Monica Gabor a renuntat definitiv la Irinuca!

Dupa doi ani de razboi in instante, razboiul dintre Irinel Columbeanu si fosta lui sotie aproape ca s-a incheiat! Monica a depus o cerere prin care renunta la custodia Irinucai.

Vezi și
Irinel Columbeanu a venit, de dimineata, la tribunal increzator ca va fi si ultima data cand mai calca intr-o sala de judecata. Cel putin, in privinta luptei pentru custodia Irinei.  “A fost o chestie care nu a facut bine niciunuia dintre cei trei participanti. Irina, a fost, intre ghilimele, beneficiar a tensiunii create. A fost un proces foarte urat”, a declarat Irinel Columbeanu.

Un proces care a inceput acum doi ani. Cand Irinuca avea doar patru ani. Lupta s-a dus cu audieri scandaloase si confruntari pe fata la casa de la Izvorani a lui Iri.

Procesul dintre Iri si Moni s-a lasat cu zeci de termene si acuzatii dure de fiecare parte. Fiecare a avut un singur scop declarat: sa obtina custodia fetitei.

Astazi, s-a pus punct. Prin avocatul ei, Moni a anuntat ca renunta la Irina. Convenabil pentru Iri cu o singur amendament: ca doamna Gabor sa achite cheltuielile de judecata.  “Sa nu uitam ca mai e vorba de niste cheltuieli de la faimoasa executare a Irinei”, a subliniat Iri.

Monica Gabor este in continuare in Statele Unite, acolo unde spera sa ajunga si Irinuca, in vacante. In rest, copilul ramane alaturi de Irinel Columbeanu. “Imi reprosez ca am fost prea ingaduitor cu Monica”, a tinut sa mai spuna Columbeanu.

Irinel este hotarat sa-si refaca viata. Dar, cel putin pentru moment, renunta la ideea de casatoie.

Relatia dintre Moni si Iri a facut valva in Romania. Ea, mai tanara cu aproape trei decenii decat el, i-a acceptat cererea in casatorie in 2006. Cinci ani a durat mariajul din care a rezultat Irinuca. Mama, Moni, a cerut divortul si-a plecat in America, in bratele unui alt om bogat, Mr. Pink.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » E oficial! Monica Gabor a renuntat definitiv la Irinuca!