Antena Meniu Search
x

Fanii români aşteaptă deznodământul serialului Game of Thrones

Cel mai apreciat şi urmărit serial al ultimilor ani, Game of Thrones, va ajunge la final luni dimineață. Fanii din întreaga lume aşteaptă deznodământul unei poveşti care a început în urmă cu 8 ani.

de Redactia Observator

la 20.05.2019, 01:10

Vezi și

Cel mai apreciat şi urmărit serial al ultimilor ani, Game of Thrones, va ajunge la final luni dimineață. Fanii din întreaga lume aşteaptă deznodământul unei poveşti care a început în urmă cu 8 ani. 11 milioane de americani vor să-şi o zi liberă şi chiar concediu medical pentru a urmări în linişte ultimul episod al serialului. În România, se fac oficial pariuri despre cine va ocupa tronul de fier.

Games of Thrones, serialul care a dominat toate clasamentele în ultimii 8 ani se termină luni dimineață. Dar nu toţi fanii vor fi mulţumiţi de final, o spun chiar actorii care dau viaţă personajelor. Mai multe scenarii au apărut în mediul on-line iar telespectatorii sunt furioşi. Ba chiar au iniţiat o petiţie pentru ca ultimul sezon să fie rescris.

Fanii serialului sunt din toate domeniile. De la vedete pop la politicieni. Însuşi Donald Trump şi-a promovat politica anti-imigraţie cu imagini din film. Şi adversarii lui au procedat la fel.

Un sondaj realizat în Statele Unite arată că 11 milioane de angajaţi vor o zi liberă, pentru a urmări în linişte finalul poveştii.

Specialiştii cred că productivitatea va scădea pentru că oamenii vor pierde timpul vorbind despre asta.

În România casele de pariuri au lansat cote pentru cine ocupă tronul de fier. Mai mult, în această noapte de la ora 4 un cinematograf din Bucureşti va difuza pentru fani ultimul episod.

Deşi povestea se încheie luni dimineață, producătorii au anunţat că în anii următori vor lansa cel puţin o continuare din acelaşi univers fantastic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Fanii români aşteaptă deznodământul serialului Game of Thrones