Antena Meniu Search
x

Video Fulgy, decizie radicală după ce a fost prins drogat la volan: "O să plec în Las Vegas şi-mi iau un apartament acolo şi nu mai stau în România"

Pui de şmecher. Aşa s-a prezentat Fulgy, fiul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani, imediat după ce poliţia l-a prins la volan după ce ar fi consumat substanţe interzise. În urmă cu un an, sora lui, Margherita, trecuse prin exact aceeaşi situaţie. În faţa jurnaliştilor, Fulgy a făcut spectacol. A trecut de la jigniri, la scuze şi înapoi. De curând, chiar el a recunoscut că părinţii au cheltuit sume exorbitante ca să-l trateze în clinici de dezintoxicare.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 30.05.2021, 19:16

Vezi și

Fulgy: "Mama mea ştie că sunt pui de şmecher, că mama mea e şmecheră". "Bă, sunt şmecher de v-am adus pe toţi fără să fac nimic".

Ceva a făcut totuşi. Oprit la o razie a poliţiei, Fulgy, mândria Clejanilor, a fost testat cu aparatul Drugtest, după ce agenţilor li s-a părut că are un comportament ciudat. Pentru că aparatul a indicat prezenţa cannabisului în organism, tânărul de 23 de ani a fost condus la Institutul de Medicină Legală pentru a-i fi recoltate probe biologice. 

Fulgy, prins drogat

"Nu ştiu cât o să mai stau pe-aici, normal trebuia să mă văd şi eu cu 6-7 gagici", mai spune Fulgy.

Pe acelaşi subiect

Întrebat de jurnalişti dacă a consumat droguri, Fulgy şi-a schimbat rapid atitudinea.

"N-ai haine de stat să mă întrebi tu. Aşa că nu mai întreba tu, întreabă-mă ceva normal, dacă nu, pleacă. Scuze. Deci, v-am lăsat fără cuvinte. Ştiu tot ce înseamnă droguri, cum să nu. Pierdeam la cazino sute de mii de euro din cauza la alcool. Mă sună şi pe mine un prieten de-al meu. Stai să-i răspund că e mai important. Da, Nicholas", mai sune Fulgy.

Părinţii l-au aşteptat în bolidul de lux, fără să dea declaraţii. Tânărul a fost condus apoi la poliţie. Într-un video care pare făcut chiar în maşina agenţilor, Fulgy îşi asigură fanii că n-are niciun regret. 

"În viaţă trebuie să ştii de toate, frate. Mă bucur că mi se întâmplă asta ca să vă demonstrez şi eu ceva la toţi mafioţii", spune Fulgy.

În urmă cu doar câteva zile, fiul Clejanilor recunoștea într-o emisiune că părinţii lui au cheltuit zeci de mii de euro să-l trimită la dezintoxicare, în Spania.

Fulgy: "Am stat în cadă şase ore să-mi treacă nervii, supărările, depresiile că pierdusem aproape un milion de euro. Şi cea mai mare lovitură a mea a fost de 250.000 de euro. Cred că eu valorez, la câţi bani a băgat tata în mine, şi eu şi Marga, eu cred că 800.000-900.000 de euro sunt băgaţi doar în mine, iar în ea 400-500.000 de euro".

Margherita, prinsă drogată anul trecut

Familia Clejanilor nu e la prima întâlnire cu poliţia. În urmă cu un an, sora lui Fulgy, Margherita, a provocat un accident. Cauza ar fi fost aceeaşi, consum de substanţe interzise. Potrivit unor surse, artista ar fi luat un cocktail de stupefiante.

Margherita: "Eu mă uitam în oglindă şi îmi făceam buzele.

De unde veneai?

Paradoxal, uite, de la terasă".

Margherita, iar acum şi Fulgy, s-au ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise.

"Îmi pare rău mamă că spun asta, dar o să plec în Las Vegas şi-mi iau un apartament acolo şi nu mai stau în România", a mai spus Fulgy în încheiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Fulgy, decizie radicală după ce a fost prins drogat la volan: "O să plec în Las Vegas şi-mi iau un apartament acolo şi nu mai stau în România"