Antena Meniu Search
x

Gala rochiilor, la Globurile de Aur. Cum au defilat vedetele pe covorul roşu

Înainte de decernarea premiilor Globurile de Aur, pe covorul roşu a avut loc un adevărat spectacol, cel al ţinutelor! Actriţele au strălucit în rochii de designer, iar la fel ca în anii trecuţi cele mai simple şi elegante au fost şi cele mai apreciate.

Vezi și

Înainte de decernarea premiilor Globurile de Aur, pe covorul roşu a avut loc un adevărat spectacol, cel al ţinutelor! Actriţele au strălucit în rochii de designer, iar la fel ca în anii trecuţi cele mai simple şi elegante au fost şi cele mai apreciate.

Chiar dacă Lady Gaga nu a câştigat trofeul mult-râvnit pentru cea mai bună actriţă, vedeta a strălucit într-o ţinută de milioane care a fost apreciată la unison de criticii de modă. Artista a purtat o rochie bleu din colecţia haute couture a casei de modă Valentino, care a fost accesorizată de bijuterii cu sute de diamante în valoare de cinci milioane de dolari.

Apreciată a fost şi Charlize Theron. Îmbrăcată într-o creaţie haute couture a casei Dior şi cu părul prins, actriţa a avut o apariţie impecabilă.

În topul clasamentului de cel mai mai bine îmbrăcate vedete la gala Globurilor de Aur a intrat şi Nicole Kidman. Ea a purtat o rochie mulată şi strălcitoarea Michael Kors, în culoarea burgundi.

Lăudate de criticii de modă au fost Emily Blunt care si-a facut apariţia într-o ţinută nude cu broderii şi Rachel Weisz care a îmbrăcat o rochie simplă neagră cu volane albe supradimesionate.

Pe de altă parte, Anne Hathaway a avut una dintre cele mai slabe ţinute de pe covorul roşu. Ţinuta sa dominată de imprimeul de leopard, paiete şi cristale a fost un amestec nereuşit, spun jurnaliştii de modă străini. Nici apariţia lui Heidi Klum nu a fost pe placul criticilor. Rochia neagră cu flori a fost o alegere neispirată, iar corsetul acesteia părea că o strânge.

Nici alegerea Juliei Roberts nu a fost lăudată. Tinuta nude cu pantaloni a avut un aspect demodat. În categoria, vedetelor prost-imbracate la eveiment, a intrat şi fosta parteneră a lui Johnny Depp, Amber Heard. Vedeta a purtat o rochie cu corset negru din catifea, de sub care părea că îi iese un cearceaf.

Cu toate acestea, fanii însă au fost impresionaţi de ingeniozitatea actriţei Jameela Jamil. Pe sub rochia de gală, ea a dezvăluit - pe Twitter - că a purtat blugi pentru a se proteja de frigul de afară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Gala rochiilor, la Globurile de Aur. Cum au defilat vedetele pe covorul roşu