Antena Meniu Search
x

Horoscop 6 aprilie 2018. Primă grasă de Paște, o aventură fierbinte și război în familie. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 6 aprilie 2018. Peștii vor primi un bonus, Taurii vor obține un nou trofeu în dragoste, iar Capricornii nu vor rezista farmecului unei persoane.

Horoscop 6 aprilie 2018. Peștii vor primi un bonus consistent, Taurii vor obține un nou trofeu în dragoste, iar Capricornii nu vor rezista farmecului unei persoane atrăgătoare.

Balanța trebuie să rezolve în război în familie, Vărsătorii își vor întâlni "destinul" în club, iar Fecioarele vor scăpa de o datorie veche.

Horoscop 6 aprilie 2018 pentru Berbec

Berbecul astăzi se va relaxa, bucurându-se că mult așteptatul weekend a venit în cele din urmă. În același timp, astăzi veți avea de rezolvat mai multe sarcini urgente dintr-o dată, lucru care trebuie făcut sau altfel weekend-ul dvs. nu va începe. Nu încercați să alocați aceste sarcini unor colegi, deoarece nu vor face o treabă bună. Mai bine acceptați situația; aceste sarcini reprezintă punctul final al unei lungi călătorii, după care va veni odihna voastră.

Horoscop 6 aprilie 2018 pentru Taur

Taurul, în această zi, observă mulțumit că o persoană pentru a cărei cucerire a investit mult timp a început să răspundă cu o atenție deosebită. Însă, undeva în adâncul sufletului tău, nu te poți abține să nu recunoști că această persoană este doar un nou trofeu pentru tine și nimic mai mult. După ce v-ați identificat adevăratele intenții, gândiți-vă din nou - ați început un joc onest? Imaginați-vă că, peste puțin timp, această persoană ar putea să ajungă să vă iubească cu toată inima și va trebui să-i zdrobiți inima.

Horoscop 6 aprilie 2018 pentru Gemeni

Din 6 aprilie, Gemenii trebuie să-și schimbe atitudinea față de jumătatea lor. În timp ce voi îi criticați în orice împrejurare, în anturajul lor este o altă persoană care are opinii total diferite. Astfel, această persoană ar putea să îl copleșească pe partenerul vostru cu complimente, că este atrăgător, că este talentat, că este unic. Dacă nu vreți să vă pierdeți partenerul, trebuie să începeți să-l lăudați, nu să-l criticați. 

Horoscop 6 aprilie 2018 pentru Rac

Racii vor fi astăzi extrem de solicitați. Rudele, colegii și prietenii se vor grăbi să apeleze la voi cu diverse cereri. Și asta într-un moment în care voi sunteți deja aglomerați cu propriile voastre probleme și nu vă permiteți nici cea mai mică întârziere! Însă, nici nu vă permiteți să spuneți cuiva: "Nu, nu am timp să te ajut". Ajutându-i pe cei care vă cer sprijinul, veți obosi și veți simți această oboseală și la evenimentul programat în această seară.

Horoscop 6 aprilie 2018 pentru Leu

Pe 6 aprilie, Leii nu ar trebui să se panicheze din cauza comportamentului partenerului. Ceea ce considerați voi indiferență din partea lor nu este altceva decât o consecință a oboselii. Lăsați-vă partenerul să petreacă vineri seara cât mai relaxat și mai leneș. Nu-i distrageți atenția vorbind; lăsați-l să petreacă câteva ore singur. Toate acestea vă vor ajuta să obțineți încrederea că weekend-ul dvs. de familie va trece așa cum ar trebui.

Horoscop 6 aprilie 2018 pentru Fecioară

Astăzi, Fecioarele vor scăpa de o datorie veche. Odată ce ați rambursat acest împrumut, veți avea noi planuri legate de domeniul de finanțare. Cu toate acestea, asigurați-vă că vă asumați noi obligații în rate. Ascultați sfaturile partenerului și, dacă vor sugera că această sumă va deveni o povară insuportabilă pentru bugetul familiei dvs., renunțați la astfel de achiziții scumpe.

Horoscop 6 aprilie 2018 pentru Balanţă

Balanța se trezește astăzi cu o vizită surpriză din partea unei rude. După cum se dovedește mai târziu, această persoană va încerca să vă ceară sprijinul într-un diferend legat de familie. Depinde de dumneavoastră dacă decideți să susțineți această rudă sau nu. Cu toate acestea, nu uitați ce înseamnă de fapt aceste războaie de familie. Puteți să vă faceți un bine încercând să convingeți această rudă că trebuie să renunțe la acest "război" în favoarea unei păci fragile.

Horoscop 6 aprilie 2018 pentru Scorpion

În această zi, scorpionii vor începe să-și dezvolte una dintre ideile lor creative. Veți începe chiar de la sfârșitul acestei săptămâni. Până atunci, pe lângă îndeplinirea îndatoririlor dvs. profesionale, veți apela o persoană care vă poate ajuta în proiectul dvs. Seara, vă veți întâlni pentru a pune la punct toate detaliile. Acesta ar putea fi începutul unei uniuni creative și benefice, care are un viitor strălucit.

Horoscop 6 aprilie 2018 pentru Săgetător

Săgetatorul se vor bucura astăzi de un interes deosebit din partea colegilor de la locul de muncă. Ei vor fi interesați de cum ați pierdut atât de repede în greutate, cum ați reușit să cumpărați o mașină de marcă sau să începeți o relație cu o persoană superbă. Înainte de a vă dezvălui fiecare secret personal din viața voastră, gândiți-vă o clipă - este cu adevărat important să le împărțiți și ceilalți asta sau vă place aura de mister asupra persoanei voastre?

Horoscop 6 aprilie 2018 pentru Capricorn

Capricornii astăzi nu vor putea rezista farmecul unei persoane foarte atractive. Veți fi atât de fermecați încât nu vă veți feri să le dați un indiciu subtil că nu vă deranjează să vă apropiați mai mult în viitorul apropiat. Întorcându-vă acasă, va trebui să vă regândiți comportamentul. După ce te vei uita în ochii partenerului actual, vei începe să-ți reproșezi că ai putut să te gândești la o aventură. Ar fi corect dacă ați pune imediat "stop" acestei "îndrăgosteli".

Horoscop 6 aprilie 2018 pentru Vărsător

6 aprilie va fi o zi plăcută pentru Vărsătorii. Veți convinge din nou superiorii și colegii că sunteți un profesionist desăvârșit, capabil să facă față chiar celei mai complicate sarcini. Seara, după o zi obositoare, te duci să te distrezi. Într-unul din cluburile de noapte din oraș va avea loc întâlnirea cu destinul. Veți cunoaște o persoană care vă impresionează cu inteligența și frumusețea ei și veți vrea imediat să fiți cu ea.

Horoscop 6 aprilie 2018 pentru Peşti

Peștii vor fi aroganți in aceasta zi atunci când se uita la colegi, știind că numai ei sunt destinați să obțină un bonus pentru rezultatele de luna trecută. Acest comportament nu e de dorit dacă nu doriți să vă faceți mai mulți dușmani printre colegi. Va fi mult mai prudent să nu le spuneți valoarea bonului primit. Apropo, nu ar trebui să cheltuiți acești bani pe tot felul de produse care nu sunt necesare, deoarece este prima tranșă pe care o puteți economisi pentru o achiziție mult așteptată.

(source)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Horoscop 6 aprilie 2018. Primă grasă de Paște, o aventură fierbinte și război în familie. Informaţii la zi pentru toate zodiile