Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 3 Septembrie 2017. Leii au parte de schimbări importante pe plan financiar, iar Fecioarelor le merge totul ca pe roate!

Berbecii au un rol important într-o discuţie astăzi. Sfaturile lor vor mobiliza o persoană căreia îi lipseşte curajul.  

Vezi și

Berbecii au un rol important într-o discuţie astăzi. Sfaturile lor vor mobiliza o persoană căreia îi lipseşte curajul.  

Graţie inteligenţei de care dau dovadă, Taurii vor reuşi să treacă peste o situaţie neobişnuită, iar duminica o vor petrece în compania rudelor cu care se înţeleg mai bine.

Gemenii ar trebui să evite deplasările. Ar fi recomandat să profite de duminică şi să se relaxeze pentru că urmează o săptămână cu multe de făcut. 

Ar fi bine ca Racii să nu iasă la cumpărături astăzi. Există riscul să cumpere mai scump şi calitatea să nu fie tocmai cea dorită.

Pe Lei îi găsim extrem de entuziasmaţi, astăzi. Partenerul le dă o veste bună în a doua parte a zilei, care poate fi legată de schimbări importante pe plan financiar. 

În această zi, totul le merge ca pe roate Fecioarelor. Vor fi în centrul atenţiei şi vor beneficia de răsfăţ din toate părţile. 

Duminica le duce pe Balanţe cu gândul la vacanţă. Un prieten le propune o destinaţie interesantă şi ar fi indicat să ia în considerare posibilitatea de a pleca pentru câteva zile. 

Pastraţi-vă calmul şi evitaţi să discutaţi despre subiecte delicate astăzi, nativi Scorpion. Este reţeta perfectă pentru un sfârşit de weekend liniştit. 

Săgetătorii sunt pe drumuri de la primele ore ale dimineţii. Participă la un eveniment la care s-ar putea să aibă parte de surprize. 

Capricornii sunt tentaţi să ia decizii greşite doar pentru că vor să aibă ultimul cuvânt. Recomandarea zilei este să se gândească de două ori atunci când acţionează. 

Vărsătorii au un weekend greu, dar plin de satisfacţii. Rezultatele bune însă le vor observa de abia săptămâna viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei de 3 Septembrie 2017. Leii au parte de schimbări importante pe plan financiar, iar Fecioarelor le merge totul ca pe roate!