Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 3 octombrie: Ziua de astăzi aduce unora bani, altora probleme. Află cine sunt norocoşii!

de Redactia Observator

la 03.10.2017 , 11:14

Nativii din zodia Berbec vor face impresie bună astăzi peste tot pe unde vor merge. Şi indicat ar fi să profite de acest succes.

Taurii vor fi astăzi oameni de încredere! Câţiva apropiaţi le vor cere ajutorul, iar ei vor renunţa chiar şi la propriile planuri.

Gemenii vor primi un ajutor financiar neaşteptat. Cel mai probabil, este vorba despre nişte rude care au observat că fac eforturi foarte mari în ultima vreme.

Vezi și

Uneori, nativii Rac simt nevoia să renunţe la tot şi să o ia de la capăt, însă realitatea spune altceva. Problemele apărute astăzi necesită toată atenţia voastră.

Pe acelaşi subiect

În schimb, Leii vor sări peste obstacole fără să le ia în seamă astăzi. Această atitudine îi va ajuta foarte mult, pentru că energia de care dau dovadă îi va duce pe culmile succesului.

Fecioarele se vor lăsa purtate de val astăzi şi vor ajunge să facă ceva ce le place foarte mult, dar nu au îndrăznit până acum.

Balanţele nu duc lipsă de pretendenţi, dar parcă simt nevoia să primească mai multe complimente chiar de la partenerul de viaţă.

Scorpionii vor gestiona cu succes toate situaţiile de la locul de muncă, iar şefii le vor aprecia spritul de negociatori.

Săgetătorii nu sunt adepţii schimbărilor radicale, dar acum este momentul să o facă. Însă înainte să pună totul în practică ar fi bine să cântărească foarte bine variantele pe care le au.

Pentru Capricorni se anunţă o zi aglomerată, dar si plină de satisfacţii. La amiază vor avea parte de un moment în care vor simţi că nu mai pot, dar se vor pune repede pe picioare.

Este o zi în care priviţi partea plină a paharului, nativi Vărsători! Şi cu o aşa stare de bine sunt posibile surprize plăcute, cadouri şi întâlniri neprevăzute.

Iar Peştii se pregătesc pentru un moment important. Fie că e vorba despre serviciu sau familie, ei se vor simţi cu adevărat împliniţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 3 octombrie: Ziua de astăzi aduce unora bani, altora probleme. Află cine sunt norocoşii!