Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 4 octombrie 2017: Atenţie, zi cu decizii grele pentru nativii acestei zodii! Află ce-ţi rezervă astrele

de Redactia Observator

la 04.10.2017 , 09:54

Pentru Berbeci se apropie termenul scadent pentru o decizie de care va depinde ce vor face până la sfârşitul anului. Este indciat să se bazeze pe intuiţie pentru că nu vor da greş.

Taurii au o zi încărcată, însă toţi cei din jur sunt extrem de încântaţi de felul în care abordează lucrurile, iar surprizele nu vor întârzia să apară.

Nativii Gemeni nu sunt în cea mai bună formă astăzi. Cel mai bine ar fi să ia o pauză şi să se gândească serios la o vacanţă.

Vezi și

Racii primesc astăzi impulsul de care aveau nevoie pentru a triumfa. Partenerul de viaţă este cel care îi sprijină şi le dă multă putere.

Pe acelaşi subiect

Sunt şanse ca Leii să semneze un contract sau să achiziţioneze un bun pe care şi-l doreau de foarte mult timp. Spre seară vor sărbători reuşita.

Fecioarele găsesc soluţii pentru orice astăzi. Mare atenţie la cheltuieli pentru că s-ar putea să întreceţi limita.

Balanţele au poftă de muncă, iar acest lucru va fi foarte apreciat de către şefi, care le vor recompensa pe măsură.

În schimb, Scorpionii nu au o zi foarte reuşită. Se accentueaza din ce în ce mai mult discuţiile cu partenerul de viaţă.

Săgetătorii sunt în centrul atenţiei, însă acest lucru nu este pe gustul lor. Pe plan sentimental e posibil să apară ceva schimbări importante pentru cei singuri.

Capricornii primesc veşti destul de proaste de la o rudă, iar asta îi va face să fie pe gânduri toată ziua.

Cineva le sugerează Vărsătorilor să facă nişte schimbări în viaţa lor. Nu trebuie să le fie frică să depăşeasca rutina.

Iar Peştii trebuie să îşi respecte promisiunile şi să îşi ajute un prieten. Atenţie la drumurile lungi astăzi pentru ca sunteţi predispuşi la accidente.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 4 octombrie 2017: Atenţie, zi cu decizii grele pentru nativii acestei zodii! Află ce-ţi rezervă astrele