Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 5 ianuarie 2018: Atenţie la bani! Weekendul vine cu cheltuieli pentru mai multe zodii. Află cine rămâne cu buzunarele goale

Mare atenţie la bani în următoarea perioadă! Weekendul vine cu cheltuieli pentru mai multe zodii. Află cine sunt ghinioniştii care rămân cu buzunarele goale.

de Redactia Observator

la 05.01.2018 , 07:39

Mare atenţie la bani în următoarea perioadă! Weekendul vine cu cheltuieli pentru mai multe zodii. Află cine sunt ghinioniştii care rămân cu buzunarele goale.

Berbecii vor pleca astăzi spre o staţiune montană, e un motiv de bucurie sau vreo o zi aniversară.

Taurii îşi vor da întâlnire cu prietenii, poate vor desfăşura o activitate de timp liber şi vor petrece mare parte din timp împreună.

Vezi și

Gemenii vor intra la cheltuială. Astăzi vor achita un sejur în alt oraş sau într-o altă ţară.

Racii se vor bucura de prezenţa unei persoane care le va aduce veşti bune şi care îi va încuraja să nu renunţe de obiectivul ales.

E posibil ca nativii zodiei Leu să plece într-o excursie şi chiar dacă nu şi-au asigurat cazarea de-acasa, vor găsi la faţa locului o cameră să înnopteze.

Fecioarele îşi vor aduna gaşca de prieteni alături de care îşi vor petrece timpul liber şi vor fi împreună mare parte din zi dar şi din noapte.

Balanţelor le vor intra nişte bani în cont şi vor ieşi la un film sau se duc diseară într-un club, dacă agreează genul asta de distracţie. 

Scorpionii îşi vor face program de casă, poate familia are nevoie de ei. Aşadar se vor apuca de curăţenie sau vor pregăti bunătăţi.

Săgetătorii vor desfăşura o activitate recreativă, vor practica un hobby ca să le întreţină buna dispoziţie şi pentru a avea spor după şi de muncă.

Capricornii vor încasa nişte bani din mai multe surse şi vor avea cu ce să dea o fugă la piaţă, la magazine şi vor avea de buzunar zilele acestea când se vor duce la distracţie.

Vărsătorii se întâlnesc cu prietenii după orele de program, probabil este ziua de naştere a unuia dintre ei şi o să fie o atmosferă foarte plăcută.

Iar pentru Peşti se anunţă un plus de luminozitate în carieră. Vor profita de conjunctura astrală şi se vor bucura de bani şi prestigiu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 5 ianuarie 2018: Atenţie la bani! Weekendul vine cu cheltuieli pentru mai multe zodii. Află cine rămâne cu buzunarele goale