Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 6 martie: Zi dificilă pentru o zodie. Aceşti nativi se află la pragul epuizării, dar satisfacţiile se anunţă mari

Pentru Gemenii se anunţă o zi aglomerată, dar şi plină de satisfacţii. La amiază vor avea parte de un moment în care vor simţi că nu mai pot.

Vezi și

Pentru Gemenii se anunţă o zi aglomerată, dar şi plină de satisfacţii. La amiază vor avea parte de un moment în care vor simţi că nu mai pot, dar se vor pune repede pe picioare.

Dragi Peşti calculaţi foarte bine cum staţi cu economiile pe care le mai aveţi, pentru că vă pregătiţi de concediu şi o să aveţi nevoie de resurse destul de mari.

****

Berbecii au o ambiţie cum rar se întâlneşte. Când le intră ceva în cap, nu se lasă până când nu îşi duc la capăt ideea. Totuşi, nu le-ar strica mai multă odihnă.

****

Taurii descoperă o nouă pasiune şi sunt foarte încântaţi. Pe lângă faptul că se vor distra, ei vor lua în calcul şi varianta de a câştiga nişte bani din asta.

****

Pentru Gemenii se anunţă o zi aglomerată, dar şi plină de satisfacţii. La amiază vor avea parte de un moment în care vor simţi că nu mai pot, dar se vor pune repede pe picioare.

****

Racii îşi vor dedica întreaga zi unei acţiuni în urma căreia există şanse mari să primească o sumă de bani.

**** 

Dragi Lei aţi intrat într-o perioadă foarte romantică. Vreţi să staţi mai mult cu partenerul de viaţă şi puneţi la cale ceva special pentru el. 

****

Fecioarele sunt foarte sociabile şi vor cunoaşte oameni noi ce se dovedesc a fi exact genul lor de prieteni. Acesta poate fi începutul unei relaţii speciale.

****

Ziua îi găseşte pe nativii zodiei Balanţă cu gândul la vacanţă. Sunt optimişti şi îşi vor face planuri mari pentru viitor.

****

Dragi Scorpioni daţi dovadă de profesionalism. Refuzaţi să vă asumaţi meritele pentru o idee care nu v-a aparţinut şi sinceritatea va fi apreciată de colegii de serviciu.

****

Săgetătorii se pregătesc intens pentru un moment important în carieră. Energia investită va da roade în curând.

****

Responsabilitatea este cuvântul care îi defineşte astăzi pe Capricorni. Va avea loc un eveniment menit să îi facă să priveasca viaţa cu alţi ochi.

****

Iar Vărsătorii vor sări peste obstacole fără să le ia în seamă astăzi. Această atitudine îi va ajuta foarte mult, pentru că energia de care dau dovadă îi va duce pe culmile succesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei, 6 martie: Zi dificilă pentru o zodie. Aceşti nativi se află la pragul epuizării, dar satisfacţiile se anunţă mari