Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 7 septembrie: E o zi cu surprize, dar și cu realizări!

O zi bună la serviciu se anunță pentru Gemeni și Tauri. Vărsătorii au parte de un eveniment neașteptat.

de Redactia Observator

la 07.09.2017 , 08:09

Horoscop 7 septembrie: O zi bună la serviciu se anunță pentru Gemeni și Tauri. Vărsătorii au parte de un eveniment neașteptat.

Berbecii participă la un eveniment important şi din această cauză îşi încep ziua cu multe emoţii. Nu au de ales, aşa că vor trebui să facă faţă până la final.

Nativii Taur dau dovadă de lipsă de organizare. Ar trebui să pună pe hârtie tot ce au de făcut, pentru că altfel ziua lor va fi complet nereuşită.

Vezi și

Pe Gemeni îi găsim la serviciu, dar extrem de entuziasmaţi. O promisiune pe care şeful le-a făcut-o în urmă cu ceva timp, e posibil să prindă contur astăzi.

Racii vor avea câştiguri importante ca urmare a unor contracte pe care nu se bazau foarte tare. Surprizele se ţin lanţ pentru ei astăzi.

Partenerul de viaţă îi surprinde cu idei interesante pe Lei. Astfel că, ar trebui să se gândească să acorde mai multă atenţie vieţii personale.

Fecioarele par că trăiesc un vis. Câştigă bine, prietenii le sunt alături, iar profesional avansează pe zi ce trece mai mult, fără prea multe bătăi de cap. 

Astăzi Balanţele se vor ocupa de lucruri ce ţin de familie. Cineva are nevoie de ajutorul lor încă de dimineţă, aşa că ar fi bine să lase totul deoparte.

Scorpionii trebuie să ajungă la o întâlnire importantă la care trebuie să aibă grijă cum se comportă. Poate reprezenta un pas important în cariera lor.

Nativii Săgetător îşi complică viaţa singuri. Din cauză că i-au promis ajutorul cuiva, s-ar putea să uite de partenerul de viaţă ceea ce le va aduce multe discuţii.

Capricornii sunt încăpăţânaţi şi nu vor să asculte niciun sfat. Ar fi indicat să evalueze mai bine lucrurile.

Dacă în ultima perioadă veştile bune i-au cam ocolit pe Vărsători, un telefon primit astăzi le va schimba perspectivele. E exact ceea ce aveau nevoie pentru a se mai relaxa puţin.

Iar Peştii sunt extrem de sensibili astăzi, astfel că vor empatiza extrem de mult cu cei din jur şi vor căuta să le ofere ajutorul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 7 septembrie: E o zi cu surprize, dar și cu realizări!